21.05.2022-11:30 (Son Güncelleme:21.05.2022-11:30)


1

Ayhan Akman, Galatasasaray’ın ligin son maçında Antalyaspor karşısında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldığı karşılaşma ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmelerle büyük ses getirdi. Eski Galatasaraylı’nın yaptığı sert yorumlar taraftarların beğenisini topladı.



2

Eski Galatasaraylı futbolcu, şimdilerin spor yorumcusu olan Ayhan Akman, TRT Spor ekranlarında Antalyaspor – Galatasaray karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Ünlü yorumcunun ağır eleştiriler yaptığı değerlendirmeleri taraftarların beğenisini kazandı. Ayhan Akman, yaptığı değerlendirmelerde ;



3

Ayhan Akman : Galatasaray bu sene büyük bir kaos ortamındaydı. İnşallah seçimle birlikte bu kaos ortamı da son bulacak. Diğer takımların avantajları vardı. Hocaları, başkanları belliydi. Bir an önce seçimin yapılıp gelecek sezonun planlanmasına başlanması lazım. En önemli seçimin arefesi bu seçim.



4

Ayhan Akman : Dursun Özbek daha önce ne kadar fedakarlık yaptığını çok iyi biliyorum. İki adayın da listeleri çok güçlü. Hoca adayları belli değil.



5

Ayhan Akman : Bence çok güzel bir maç izledik. Futbolcuların ve hocaların tatil moduna geçtiği zamanlar. Galatasaray iyi oynadığı bir maçı yine kazanamadı. Özellikle ikinci yarı. Domenec Torrent taktik disiplin içerisinde Pulgar ve Berkan'la Antalyaspor'un çıkışını engelledi. Halil ve Babel'İn daha çok içerde oynadığı Sacha Boey ve Patrick van Aanholt'un da çizgide oynattığı bir oyundu. Onlar daha çok çizgiye basınca Antalyaspor zorlandı. Bence taktik mücadelesini kazandı ama maçı kazanamadı.



6

Ayhan Akman : Antalya'nın golünde top çizgiden çıktı mı, çıkmadı bilmiyorum. Benim ilk izlenimim sanki içerde gibiydi. Günün sonunda Galatasaray maça kötü başladı. Skor olarak finalini de iyi yapamadı ama iyi oynadı.



7

Ayhan Akman : Galatasaray 11'e 10 oynadı. Fizik olarak takımın çok altında. Hem atacak, hem geçecek. Adam geçecek, bire birde iyi olacak. Dar alanda bir şekilde iş yapacak oyunculara ihtiyacı var. Full paket oyuncu lazım. Bafetimbi Gomis bu kalitede oyuncu değil. Galatasaray'ın bunu bekleyecek vakti ve zamanı yok. Full paket bir forvete ihtiyacı var. Gomis gelecek sezon birinci forvet olamaz. Galatasaray sadece Kerem'in deparlarıyla yürümeye çalıştı.



8

Ayhan Akman : Antalyaspor maçının ardından Torrent’in basın toplantısını takip ettim. Ben ilk 7 maçı saymıyorum diyor Domenec Torrent ama Nuri Şahin, Sami Uğurlu gibi isimler de sonradan geldi. Bu bir bahane değil.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR