Aygün Hanım kimdir? Instagram Aygün Hanım'ın gerçek adı nedir?

Bir süre önce iş insanı Hakan Sabancı ile adın anılan ve son zamanlarda da yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve Aygün Hanım olarak bilinen Aygün Aydın'ın kim olduğu merak ediliyor. Peki Aygün Hanım kimdir? İşte konuya ilişkin detaylar...

14.04.2022-23:51 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-23:51) Aygün Hanım kimdir? Instagram Aygün Hanım'ın gerçek adı nedir?

Geçtiğimiz sene iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Aygün Aydın, ilişkisi bittikten sonra da bir süre gündemde yer aldı. Bulduğu her fırsatta Hakan Sabancı'ya laf sokan paylaşımlar yapan Aydın, magazinde adından sık sık bahsettirdi. Aygün Hanım olarak bilinen Aygün Aydın'ın kim olduğu merak edildi. İşte detaylar...

Aygün Hanım kimdir?

Aygün Hanım olarak bilinen lakin gerçek adı Aygün Aydın, 1994 senesinde İstanbul'da doğmuştur. Modellikle ilgilenen Aydın, Neşe Erbek ajansına kayıtlıdır. Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü‘nde almıştır. Bunun yanı sıra oyunculuk ve müzik eğitimleri de almıştır. 2014 senesinde Mustafa Ceceli ve Ravi İncegöz'ün söylediği "Şeker" şarkısının klibinde kamera karşısına çıkmıştır.

aygün aydın

Aygün Aydın 2015 senesinde "Bu Tarz Benim 2" yarışmasında yer almıştır. Bu programın sunuculuğunu Ebru Akel yaparken jüri koltuğunda ise tasarımcı Umut Eker, modacı Cemil İpekçi, model Chloe Loughnan ve stil danışmanı Sibel Arn oturmuştur.

Aygün Aydın’a bu yarışmada Nil Anka, Çağla Yıldırım, Buse Akbaşak, Ecem Akkaya, Duygu Harman, İdil Naz Kaluç, Lidya Brylova, İrem Özcan, Müge Ökmen, Öykü Ekinci, Nazlı Tepetaş, Serpil Cansız, Serpil Gök ve Özge Özkan eşlik etmiştir.

Paylaşımları ile sık sık gündeme yelen Aydın son olarak oruç tuttuğu ile alakalı yaptığı paylaşımla konuşuldu.

"Oruç tutuyorum"

Ramazan ayında oruç tuttuğunu dile getiren Aygün Aydın yaptığı paylaşımda Size de her iftar sonrası ‘bir daha bu kadar yemeyeceğim’ diye kural koyma isteği geliyor mu?” sorusunu sorarak şunları dile getirdi:

“Allah bizim önce gözümüzü doyursun” dedikten sonra yediklerinin fazla geldiğini de ekleyip “Mide spazmı geçiriyorum galiba. Neyse hayattaki en büyük derdim bu olsun.” sözlerini paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal