Ayçiçek yağında indirim bekleyen koştur koştur markete gidiyor! Stoklar tükenmek üzere

Ayçiçek yağında indirim bekleyen vatandaşlara müjdeli haber Bizim Toptan Marketlerden verildi. 4 litrelik 2 farklı çeşitteki ayçiçek yağı indirimli şekilde satışa çıkartıldı. Stoklarla sınırlı olan bu kampanya 30 Nisan’a kadar devam edecek.

19.04.2024-10:03 - (Son Güncelleme: 19.04.2024-10:03) Ayçiçek yağında indirim bekleyen koştur koştur markete gidiyor! Stoklar tükenmek üzere

Özellikle mutfakların vazgeçilmez ürünlerinden olan ayçiçek yağlarına peş peşe zamlar yapılmaya devam ediliyor. Vatandaşlar bu sebeple uygun fiyatlarla ayçiçek yağı satın alabilecekleri marketleri araştırırken, Bizim Toptan Marketlerden müjde dolu haber verildi. Toplu alışveriş denildiği zaman ilk akla gelen marketlerden birisi olan Bizim Toptan Marketler, 2 farklı ayçiçek yağı markasının 4 litresini 30 Nisan’a kadar dip fiyattan satışa çıkardığını paylaştı. Bunun yanı sıra gazoz, pul biber, yarım yağlı süt gibi pek çok ürün de indirimli şekilde katalogda yer alacak. İşte Bizim Toptan Marketler indirimli fiyatlar…

2 farklı ayçiçek yağı dip fiyatı gördü

Bizim Toptan Marketler ayçiçek yağında indirim kampanyasına imza attı. 30 Nisan 2024 tarihine kadar sürecek kampanya sayesinde pek çok ürün uygun fiyatlardan satışa çıkartıldı. Bu indirim kampanyasında en çok dikkatleri üzerine çeken ise Ona ve Bizim marka 4 litrelik ayçiçek yağının en uygun fiyatlardan satışa çıkartılması oldu. Normalde 200 TL’yi bulan 4 litrelik ayçiçek yağları, indirimli şekilde 169,90 TL’ye kadar düştü. Bu ürünlerin yanı sıra gazoz, süt, kırmızı pul biber gibi ürünlere ihtiyacı olan vatandaşların da yüzlerini güldürecek kampanya başladı.

Ayçiçek yağında indirim bekleyen koştur koştur markete gidiyor! Stoklar tükenmek üzere

30 Nisan'a kadar elini attığınız ürün indirimde

Bizim Toptan Marketlerde ayçiçek yağının yanı sıra Çamlıca gazoz, UHT halk süt ve kırmızı pul biberde de indirim kampanyasına imza atıldı. Çamlıca gazoz pet 1.5  litre 27,50 TL yerine 24,90 TL, halk HT yarım yağlı süt 1 LT 27 TL yerine 22,95 TL, Ülker Anadolu baharat pul biber 1 kg 269,90 TL yerine 249,90 TL’den satışta.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal