Ayçiçek yağında gelen giden bir daha bu indirimi bulamayacak! Damacana bile ayçiçek yağından daha pahalı

Ayçiçek yağını indirimli şekilde almak isteyen vatandaşlar, Carrefoursa marketlerin önünde izdiham yaratacak. Uygun fiyatlarla yağ almak isteyenlere özel kampanya başlatan Carrefoursa marketlerde litrelik Yudum yağ en uygun fiyattan satışta.

03.04.2024-16:32 - (Son Güncelleme: 03.04.2024-16:32) Ayçiçek yağında gelen giden bir daha bu indirimi bulamayacak! Damacana bile ayçiçek yağından daha pahalı

Ayçiçek yağında bayram öncesinde indirim bekleyen vatandaşlara müjde dolu haber verildi. Seçim sonrası market fiyatlarının yükseleceğine yönelik konuşmalar devam ederken, Carrefoursa marketler bu konuşmaların karşısında harika bir indirim kampanyasına imza attı. Uygun fiyatlarla bayram öncesinde yağ alıp stoklamak isteyen vatandaşların başka yere gitmesine gerek kalmayacak. En yakın Carrefoursa market şubesine giderek 1 LT, 2 LT ayçiçek yağlarına sudan ucuz fiyata alabilecekler. Damacananın bile 90 TL olduğu dönemde Carrefoursa marketlerden 87,50 TL’ye 2 litrelik Yudum marka ayçiçek yağı almak mümkün.  

1 litresi 48,50 TL, 2 litresi 87,50 TL’den satışta

Ayçiçek yağında en uygun fiyatlarla yağ satın almak isteyen vatandaşları sevindirecek harika kampanya fırsatı duyuruldu. Carrefoursa marketlerde Carrefoursa karta özel olarak başlatılan bu indirim kampanyası sayesinde vatandaşlar 1 litrelik ve 2 litrelik ayçiçek yağlarını damacana sudan ucuz fiyata alabilecekler. Başlatılan kampanya doğrultusunda Carrefoursa karta özel olarak 1 litrelik ayçiçek yağı 48,50 TL’den, 2 litrelik ayçiçek yağı ise 87,50 TL’den satışa çıkartıldı. Vatandaşlar dilerlerse online market üzerinden dilerlerse de en yakın Carrefoursa market şubesinden siparişlerini oluşturabilecek. 

Ayçiçek yağında gelen giden bir daha bu indirimi bulamayacak! Damacana bile ayçiçek yağından daha pahalı

Temel gıda ürünlerinde de indirim sizi bekliyor

Carrefoursa marketlerde başlatılan kampanya ile birlikte sadece ayçiçek yağları değil temel gıda ürünlerinde de indirim fırsatları sizleri bekliyor. Reyonlarda başlatılan indirim kampanyasıyla bayram öncesinde evinizin tüm alışverişinizi tamamlayabileceksiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal