Ayçiçek yağında büyük kampanya: 4 litre ayçiçek yağı 49,54 TL'ye düştü!

Ayçiçek yağına gelen büyük zamlar sonrası vatandaşların alım güçleri düşmeye başladı. Bununla ilgili zincir marketler kampanyalar başlatırken, ayçiçek yapıyla ilgili yapılan en büyük indirimde 4 litresi 1 litre fiyatına satılmaya başlandı. Stoklarla sınırlı olan kampanyada 4 litre Kırlangıç ayçiçek yağının 49,54 TL'den satışlarına başlandığı bildirildi.

15.05.2022-12:40 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-12:40) Ayçiçek yağında büyük kampanya: 4 litre ayçiçek yağı 49,54 TL'ye düştü!

BİM, A101 ve ŞOK gibi zincir marketlerin fiyatları diğer marketlere göre biraz daha uygun olabiliyor. Fakat son zamanlarda ortaya çıkan yağ krizi adı geçen marketlerin raflarındaki ayçiçek yapı fiyatlarını da oldukça fazla yükseltti.

Her hafta birçok üründe belirli indirimler uygulayan zincir marketler yayınladıkları kataloglarla tüketicilerin uygun fiyatlarla istedikleri ürünlere kavuşmalarını sağlıyor. Fakat vatandaşlar bu kapsamda da ayçiçek yağının fiyatlarını takip etmeye devam ediyor.

4 litre ayçiçek yağı 49,54 TL

Artan hayat pahalılığı çok sayıda vatandaşı indirimli ürünlere yöneltirken hangi ürünlerin nerede daha ucuz olduğu sürekli gündemlerinde yer alıyor. BİM, A101 ve ŞOK gibi zincir marketlerin indirimli ürünlerinin yer aldığı kataloglarda ise her evin temel ihtiyacı olan ayçiçek yağının indirimleri aranıyor.

4 litre ayçiçek yağı 1 litre fiyatına!

Konuyla ilgili araştırma yapan vatandaşlara müjde niteliğinde bir indirim kampanyası sunuldu. Gittigidiyor isimli internet sitesinde Kırlangıç marka 4 litre ayçiçek yağının 49.54 TL’ye kadar düştüğü görülürken site içi yapılan ürün açıklamasında söz konusu indirimin süreli ve stoklarla sınırlı olduğu belirtildi.

Bu durumda 1 litre fiyatına 4 litre ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşların acele etmesi ve stoklarla sınırlı olan ayçiçek yağı kampanyasında tükenmeden faydalanmaları gerekiyor. Çünkü ürünün indirim kampanyası bittiğinde fiyatı yeniden 167.90 TL olarak güncellenecek.

İşte, Gittigidiyor sitesinin ayçiçek yağı indirim kampanyası:

4 litre ayçiçek yağı 49,54 TL

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal