19.02.2024-15:28 (Son Güncelleme:19.02.2024-15:28)


1

Ünlü avukat Feyza Altun, dün akşam yaptığı şeriat paylaşımlarından sonra Twitter'da gündeme oturmuştu. Feyza Altun, sosyal medya hesabından 'Şeriatınıza s.kayım...' tweeti atınca ortalık karıştırmıştı.



2

Feyza Altun ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı da gönderisinde etiketleyerek yangına körükle gitmişti.



3

Gündemin öne çıkan isimlerinden olan Feyza Altun. zaman zaman küfürlü paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyordu. Ünlü avukat, Twitter (X) üzerinden 'şeriatınıza s..kayım' diyerek paylaşımda bulunmasıyla gündeme oturdu.



4

Feyza Altun'un bu paylaşımı sonrası '#feyzaaltuntutuklansın' etiketi TT oldu.



5

Feyza Altun hakkında son dakika gözaltı kararı! Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme suçundan soruşturma başlatılmıştı. Avukat Feyza Altun, geçtiğimiz dakikalarda gözaltına alındı. Halk TV'ye konuşan Altun "Evimde arama yapılıyor gözaltına alınıyorum, korkmuyorum. Şeref duyarım" dedi. İsmail Saymaz da Feyza Altun ile konuşarak şunları paylaştı



6

"Avukat Feyza Altun’la konuştum. Evde savcı ve 13 polis arama yapıyormuş. Hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrikten soruşturma başlatılmış. Altun, şöyle dedi: “Şeriatla ilgili paylaşıp yapıp yapmadığımı soruyorlar. Hakkımda gözaltı kararı var. Güvenlik Şubesi’ne götürüleceğim." Kendisine yapılan bazı yorumlara küfürlü yanıtlar da veren Feyza Altun "Türkiye Cumhuriyeti laiktir laik kalacak" demişti. Feyza Altun hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyleyen sosyal medya kullanıcılarına ise "Sizden zerre korkmuyorum" cevabını vermişti.



7

Avukat Feyza Altun hakkında Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçundan soruşturma başlatmıştı. Soruşturmadan kısa süre sonra avukat Altun gözaltına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr