09.04.2024-12:11 (Son Güncelleme:10.04.2024-16:36)


1

Avrupa Yakası'nda Ata Demirer'in canlandırdığı Volkan karakteri ile aşk yaşayan renkli karakter Yaprak yani Hale Caneroğlu öyle bir değişti ki onu şimdilerde tanımak neredeyse imkansız.



2

Zamanında ATV ekranlarında yayınlanan ve gelmiş geçmiş en çok izlenen dizilerden biri olma ünvanına sahip olan Avrupa Yakası ile hafızalarda yer edinen Hale Caneroğlu Yaprak karakteri ile adeta içimizden biri olmuştu.



3

Şimdilerde bambaşka bir hayat süren Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu değişimi ile gündeme geldi. 2016 yılında anne olma heyecanını tadan Hale Caneroğlu oyunculuğu bıraktı ve kendine çok farklı bir kariyer seçti.



4

Bir dönem albüm de yapan Hale Caneroğlu şimdilerde çıkardığı kitaplarla mutluluğun sırlarını okuyucusuyla paylaşıyor. Kızı Arya ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Hale Caneroğlu'nun eski halinden eser kalmadı. İşte Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu'nun son hali...



5

Başrollerini Gülse Birsel, Ata Demirer, Engin Günaydın, Hümeyra ve Gazanfer Özcan'ın paylaştığı Avrupa Yakası dizisi, yayınlandığı dönem izleyiciyi ekrana kilitliyordu. Canlandırdıkları karakterler ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncuların meşhur replikleri hala sosyal medyada oldukça popüler. Şimdilerde bambaşka bir hayat yaşayan Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu değişimi ile gündem oldu.



6

2016 yılında anne olan Hale Caneroğlu oyunculuğu bıraktı ve kendine çok farklı bir meslek seçti.



7

Bir dönem albümde yapan Hale Caneroğlu şimdilerde çıkardığı kitaplarla mutluluğun sırlarını anlatıyor. Kızı Arya ile fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Hale Caneroğlu'nun eski halinden eser yok. 1974 yılında Almanya'da dünyaya gelen Hale Caneroğlu, Galatasaray Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon bölümünü bitirdi. ABD'de tiyatro eğitimi alan Hale Caneroğlu, 2003 yılında yer aldığı Kasabanın İncisi dizisiyle ekran macerasına adım attı.



8

2004-2009 yılları arasında Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Yaprak karakteriyle geniş kitlelerce tanındı. Dizide sergilediği sempatik tavırlarıyla büyük beğeni toplayan Hale Caneroğlu, güzelliğiyle de adından söz ettiriyordu. En son 2015 yılında yer aldığı M.U.C.K filminde seyirci karşısına çıkan Hale Caneroğlu, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Hayatına yazar ve eğitmen olarak devam eden Caneroğlu, çeşitli organizasyonlarda motivasyon konuşmacılığı yapıyor. 2013 yılında Özgür Fidanoğlu ile dünyaevine giren Hale Caneroğlu'nun 'Arya' adında bir kızı var. Sosyal medyada epey aktif olan Hale Caneroğlu, değişimiyle dikkat çekiyor. Hale Caneroğlu, daha önce verdiği bir röportajda ''Oyunculuk bana mutluluk getirmedi'' demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr