12.07.2021-12:39 (Son Güncelleme:08.04.2022-17:45)


1

Aslı- Gülse Birsel

Aslı- Gülse Birsel

Gülse Birsel, şüphesiz ki bu dizi ile ünlendi. Sonrasında hem oyunculuğu hem yazarlığı ile kendine hayran bıraktı. Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ile de büyük bir ün ve başarı kazandı.



2

Volkan- Ata Demirer

Volkan- Ata Demirer

Ata Demirer, Volkan karakteri ile hepimizin gönlünde taht kurdu. Son olarak verdiği kilolarla gündeme gelen sanatçı, bu dizinden sonra çektiği Eyvah Eyvah film serisi ile büyük beğeni topladı.



3

Yaprak- Hale Caneroğlu

Yaprak- Hale Caneroğlu

Hale Caneroğlu'nun hayatında pek çok şey değişti. Hale Caneroğlu artık bir çocuk annesi. Oyunculuğu bırakan Caneroğlu, yaşam koçluğu yapıyor.



4

İffet- Hümeyra

İffet- Hümeyra

"Ay bana soldan soldan geliyorlar Tahsin" repliği ile hep hatırlayacağımız canımız İfot'umuz Hümeyra... Hem ses sanatçısı hem de oyuncu olan Hümeyra, hala ekranlarda görünmeye devam ediyor. Son olarak hem Kadın dizisindeki rolü hem de Biz Böyleyiz filmindeki performansı ile yaşının oyunculuk becerisinden bir şey götürmediğini kanıtladı.



5

Fatoş- Şenay Gürler

Fatoş- Şenay Gürler

Yaptırdığı estetikler, şuh kahkahası ve sevgilileri ile Fatoş.. Şenay Gürler, dizilerde rol almaya devam ediyor. Gürler'i son olarak Kalp Yarası dizisinde 'Azade' rolü ile ekranlarda görüyoruz.



6

Makbule- Hasibe Eren

Makbule- Hasibe Eren

Burhan Altıntop'un bir türlü kabullenemediği nişanlısı Makbule.. Hasibe Eren'i daha sonra Jet Sosyete dizisiyle de gördük. Hasibe Eren, oyunculuk yapmaya devam ediyor.



7

Burhan- Engin Günaydın

Burhan- Engin Günaydın

Avrupa Yakası'nın en sevilen, en popüler karakteri herhalde Burhan Altıntop'tur. 'Bir Burhan Altıntop kolay yetişmiyor' repliği hala kulaklarımızda. Engin Günaydın, başarılı oyunculuk kariyerine devam ediyor üstelik aldığı yaşlar görüntüsünden de pek bir şey götürmedi.



8

Şahika ve Dilber- Binnur Kaya

Şahika ve Dilber- Binnur Kaya

Binnur Kaya, dizide hem Şahika'ya hem de Dilber Hala'ya hayat verdi. Bu dizide başarılı performansı ile adından çokça bahsettirdi. Şuanda ise Kırmızı Oda da başrol oyuncusu olarak ekranlara geliyor.



9

Monşer Bülent - Rutkay Aziz

Monşer Bülent - Rutkay Aziz

Ekran karizması denilen şeyden Rutkay Aziz'de çokça bulunuyor. Monşer Bülent Onaran'ı elindeki kadehle ve fularlarıyla hatırlayacağız. Rutkay Aziz'i artık pek tiyatro sahnelerinde ve ekranlarda göremesek de mesleği bırakmadığına eminiz, belki torun sevmek için ara vermiştir.



10

Şesu- Bülent Polat

Şesu- Bülent Polat

Şesu karakteri de dizinin sonuna kadar kalmasa da Avrupa Yakası'nın popüler olan karakterleri arasında. Dizi zamanı upuzun saçları olan Bülent Polat, saçlarını sıfıra vurdurmuş. Polat, hala oyunculuk yapmaya devam ediyor.



11

Tanrıverdi- Sarp Apak

Tanrıverdi- Sarp Apak

Sarp Apak'ın o yıllardan bu yıllara görüntüsü oldukça değişti, artık o zamanki kadar saçı yok tabi ki... Apak, oyunculuk yapmaya devam ediyor. Sarp Apak'ı Gülse Birsel'in son dizisi Jet Sosyete'de de gördük.



12

Cem- Levent Üzümcü

Cem- Levent Üzümcü

Levent Üzümcü, tiyatroya devam ediyor ama aynı zamanda yazarlık kariyerine de atıldı. Üzümcü, yazdığı kitaplarla gündeme geliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr