Avrupa Süper Ligi Askıya Alındı!

İspanya ve İtalya'dan 3'er kulübün kaldığı Avrupa Süper Ligi tarafından yapılan açıklamada organizasyonun askıya alındığı açıklandı.

21.04.2021-10:06 - (Son Güncelleme: 21.04.2021-10:11) Avrupa Süper Ligi Askıya Alındı!

İngiliz takımlarının çekilmesi ile Avrupa Süper Ligi Dağıldı. İngiliz taraftarlarının protestosuna kayıtsız kalamayan İngiliz kulüpleri Avrupa Süper Ligi'nden çekildi. 

MANCHESTER UNİTED SATILIYOR

İngiliz kulüplerinin sahipleri de bu mecbur kalınan karardan memnun kalmadı . Glazer ailesi Manchester United'ı satışa çıkardı.

LİVERPOOL'LU FUTBOLCULAR 

Liverpool'lu futbolcular dün gece sosyal medya hesaplarından gönderi yayımlamış ve Avrupa Süper Ligi karşı olduklarını bildirmişlerdi. Leeds United maçından sonra Teknik Direktör Jurgen Kloop'ta Avrupa Süper Ligi'ne karşı yorumlarda bulunmuştu.

CHLESEA TARAFTARLARININ PROTESTOSU

Chelsea taraftarları dün gece ki maçta takımlarını protesto etmiş ve kulüp efsanesi Peter Cech tarafından zor sakinleşmişlerdi. Protestoda en çok dikkat çeken pankart ise 'Biz Avrupa Süper Ligi değil biz soğuk Stoke Deplasmanı istiyoruz' pankartı oldu.

GUARDİOLA'DA KARŞI 

Dünyanın en büyük Teknik adamlarından olana Pep Guardiola , Avrupa süper Ligi'ne kurucu ortak olarak girmelerine rağmen bu turnuva hakkında olumlu konuşmamıştı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal