Avlu Son Bölümü Olan 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV'nin yeni parlayan dizisi Avlu 4. son bölümde neler yaşandı? Avlu dizisi 4. son bölümde neler yaşandı? Avlu son bölümde neler yaşandı? Avlu dizisi son bölümde neler yaşandı? merak edilen soruların yanıtı haberimizin detayında...

20.04.2018-12:58 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-12:43) Avlu Son Bölümü Olan 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV'nin fenomen dizisi Avlu 4. son bölümde neler yaşandı? Avlu dizisi 4. son bölümde neler yaşandı? Avlu son bölümde neler yaşandı? Avlu dizisi son bölümde neler yaşandı? merak edilen bütün soruların yanıtı haberimizde...

Başrollerinde Ceren Moray, Demet Evgar ve Şebnem Dönmez gibi ünlü isimlerin yer aldığı Avlu dizisi 4. son bölümde neler yaşandı?

AVLU 4. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu dizisi 4. son bölümde; Deniz, Kudret ve Azra savaşının arasında kalır. Mahkemeden çıkan müebbet kararı sonrasında Deniz'in dünyası başına yıkılır. Diğer mahkumlar Deniz'e umut vermeye çalışsa da aklında 'Ya kızımı bir daha göremezsem?' sorusu vardır. 

Öte yandan Azra yıllardır ertelediği görüşmeyi yapma zamanı gelmiştir. Azra bu durumun gerginliğini yaşarken gelen haberler Kudret'i öfkeden deliye çevirmiştir. Deniz ise kendini bu iki ateş arasında bulacaktır.

Avlu dizisi 5. yeni bölüm ile 26 Nisan Perşembe akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal