Avlu Oktay Kimdir? Gerçek Adı Ne? Oyuncu Hakkında Tüm Detaylar

Avlu dizisinde Oktay kimdir? Avlu dizisi Oktay’ın gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler kısaca oyuncu hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevapları haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle.

25.09.2018-10:25 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-10:20) Avlu Oktay Kimdir? Gerçek Adı Ne? Oyuncu Hakkında Tüm Detaylar

Avlu dizisinde Oktay kimdir? Avlu dizisi Oktay’ın gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler kısaca oyuncu hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevapları haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle.


Avlu Dizisi Oktay Kimdir?


Limon Film yapımı Star Tv’nin dizisi Avlu bu akşam seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Karakuyu Hapishane’sinde gardiyan Oktay da merak edilen karakterlerden biri oldu. Hapse düşen herkesin hikayesi gibi acı bir hikayesi olan Oktay yıllar önce Özel Harekatta çalışmış. Etrafındaki tüm arkadaşlarını bir çatışmada kaybeden Oktay, yaşadığı psikolojik tramvayı atlatmakta zorlanmış ve tedavi almıştır.


 Tedavisini bitirdikten sonra özel harekatçı olarak çalışmak istememiş ve çocukken en yakın arkadaşı olan Murat’ın da desteği ile gardiyan olmaya karar vermiştir. Karakuyu Hapishanesinin gardiyanlarından olan Murat’ı bakalım bu hikayede neler neler bekliyor? İzleyip hep beraber görelim.


Avlu Oktay’ın Gerçek Adı


Avlu dizisi Oktay’ın gerçek adı Çağdaş Onur Öztürk. Ağustos 1979, Sivas doğumlu oyuncu Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü mezunudur. Eğitim hayatı boyunca oyunculuğa ilgili olan oyuncu, üniversitede iken de tiyatro kulüplerinde çalışmalara katılmıştır. Askerlik yaptıktan sonra ilaç mümessili olarak çalışmış olan oyuncu daha sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümünden mezun olmuştur. 2008 senesinde Gazi adlı dizi ile kamera karşısına çıkan oyuncu, 2009 senesinde Osman Sınav yapımı Sakarya Fırat adlı dizide rol almıştır. 2011 senesinde Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerinde oynadığı Kuzey Güney adlı dizide oynamıştır.


Ä°lgili resim


2015 senesinde Yaz’ın Öyküsü adlı dizide Tunç karakterine hayat vermiştir. 2016 senesinde Kış Güneşi adlı dizinin ardından Diriliş Ertuğrul dizisindeki Vasilyus rolüne hazırlanırken kaza sonucu bileği kırılmıştır. Son olarak Yuvamdaki Düşman adlı dizide Kemal karakterine hayat vermiştir. Aşkın 5 Hali, Tut Sözünü, Sarmaşık, Kendime İyi Bak, Düşer ve Umutlar, Aşktan Kaçılmaz, Böyle Bitmesin, Doğruluk Ekseni adlı yapımlarda yer alan oyuncu, Tümay Özokur Film Reklam Ajansına bağlı çalışmaktadır. Oyuncuyu daha yakından tanımak adına gelin bir de kendisiyle yapılan röportaja bakalım:


Çağdaş Onur Öztürk Yaşı-Boyu-Kilosu


39 yaşında olan başarılı oyuncu aslan burcudur. 1,81 boyunda olan oyuncu 72 kilodur. 


 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal