Avcılar’da Motosiklet Kazası: 1 Yaralı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi. Köprü üstünde virajı alamayan motosiklet kontrolden çıkarak bariyerlerin altına girdi. Çıkan kazada bir kişi yaralandı.

12.05.2021-18:23 - (Son Güncelleme: 12.05.2021-18:23) Avcılar’da Motosiklet Kazası: 1 Yaralı

Kaza, öğle saatlerinde Avcılar Köprüsü Firüzköy Bulvarı mevkiinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, E-5’ten Firüzköy Bulvarına giden Kamil İnceoluk yönetimindeki 34 CVV 889 plakalı motosiklet, viraj almaya çalıştığı sırada kontrolden çıktı. 

Sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği motosiklet savrularak sürücü ile birlikte bariyerin altına girdi. Diğer sürücülerin müdahalesiyle İnceoluk, bariyerin altından çıkarıldı. Kazada, sürücü yaralanırken ihbar üzerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

YARALI SÜRÜCÜYÜ HASTANEYE KALDIRDI 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı sürücüyü hastaneye kaldırdı. Bariyerin altına giren motosiklet çıkarılarak kaldırıldı. Kazayı anlatan görgü tanığı Atakan Karakışla, ‘Arkadaş virajı alamayarak motosikletle birlikte bariyerin altına girdi. Sonra da ambulans falan geldi. Şuan ciddi bir şeyi görünmüyor ama hastaneye kaldırıldı’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal