Avcılar'da Feci Motosiklet Kazası Meydana Geldi: 1 Ölü 1 Yaralı

İstanbul’da korkunç bir kaza meydana geldi. Avcılar ilçesindeki E-5 Karayolu istikametinde bir motosiklet kamyonete arkadan çarparak altına girdi. Yaşanan talihsiz kazada 1 kişi ağır yaralanırken motosiklet sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi.

11.05.2021-09:43 - (Son Güncelleme: 11.05.2021-09:43) Avcılar'da Feci Motosiklet Kazası Meydana Geldi: 1 Ölü 1 Yaralı

Kaza, gece saatlerinde İstanbul Avcılar E-5 Karayolu Avcılar mevkiinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, Rustamov Doston yönetimindeki 34 MZ 0604 plakalı motosiklet, önünde seyir halinde olan 43 AAE 942 plakalı tıra arkadan çarparak kaza yaptı. 

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ 

Seyir halinde motosiklette bulunan sürücü Doston Rustamov ve arkasındaki yolcu adeta tırın altına giren motosikletten düşerek yola savruldu. Kazanın ardından motosikletin arka kısmındaki yolcu ağır yaralanarak Florya Hastanesi’ne kaldırılırken motosiklet sürücüsü Rustamov Doston (26) kazanın yaşandığı yerde yaşamını yitirdi. Tırda bulunan 2 kişi kazadan herhangi bir yara almazken trafik ekipleri olası yeni bir kazayı önlemek için trafik akışını bir süre durdurdu. 

İNCELEME BAŞLATILDI

Kazaya karışan motosiklet çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken kazanın çıkış sebebine dair inceleme başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal