AUZEF Vize Sonuçları Açıklandı mı?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? Online ve yüz yüze tartışmalarından sonra yüz yüze yapılan vize sınavlarının sonuçları öğrencilerle paylaşıldı mı?

17.01.2020-18:27 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-12:25) AUZEF Vize Sonuçları Açıklandı mı?

İstanbul Üniversitesi’ne ait Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), merakla beklenen vize sonuçlarını açıkladı mı? Vizede her dersin toplam konularının yarısından sorumlu olan AUZEF öğrencileri, 13-14 Kasım tarihlerinde vize sınavlarını tamamlamıştı. AUZEF sonuçlarını merak eden öğrenciler ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İşte detaylar…

AUZEF VİZE SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Merakla beklenen AUZEF vize sınavı sonuçları açıklandı. Öğrenciler AUZEF sınavlarına ait resmi internet sitesinden AUZEF öğrenci girişi yapılarak sınav sonuç ekranlarını görebiliyor. Sonuç ekranında vize notu, doğru ve yanlış sayıları ayrıca yapılan net değerler paylaşıldı.

AUZEF FİNAL TARİHLERİ

Vize sınavlarını tamamlayan İstanbul Üniversitesi AUZEF öğrencileri, final sınavı tarihlerinin ne zaman olacağını merak ediyor. AUZEF akademik takvimde bu tarihleri paylaştı. Yapılan duyuruya göre final sınavları 18-19 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek. Sınavların herhangi bir karar değişikliği olmadıkça yüz yüze yapılması bekleniyor.


AUZEF GEÇME NOTU NEDİR?

AUZEF geçme notu açık öğretim programları için 40 olarak belirlendi. Açık öğretim programlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor. Yanlış sayılarının doğrulardan çıkarılmasıyla net puan ortaya çıkıyor. Her bir ders için 20 çoktan seçmeli soru soruluyor ve soru başına 5 puanlık bir değer veriliyor.

AUZEF geçme notu uzaktan öğretim programları için 50 puan olarak belirledi. Uzaktan öğretim programlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürmüyor. Her bir ders için 20 çoktan seçmeli soru soruluyor ve her bir soru için 5 puan değer veriliyor.

Geçme notları her iki program için de değerlendirmeye katılmak amaçlı belirlendi. Sınıf ortalamasında değerlendirilebilmeniz için belirlenen en az puanı almanız gerekiyor. Değerlendirmeye girdikten sonra sınıf ortalaması üzerinden geçer bir not alıp almadığınız belli oluyor.

AUZEF SINAV MERKEZİ SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

AUZEF sınav merkezi tercihleri AUZEF’e ait sadece sınav üzerine olan resmi internet sitesinden yapılır. Kullanıcı adı ve şifre ile sınav sitesine girip sınav tarihiniz yaklaşmadan önce sınava nerede girmek istediğinizi sınav merkezi tercihi bölümünden yapabilirsiniz. Varsa engel durumunuzu bildirebilir ve destek isteyebilirsiniz. Ayrıca giriş belgenizin çıkabilmesi için geçerli olan HES kodunuzun sistemde kayıtlı olması gerekiyor. HES kodunuzu da Aksis üzerinden profilinize ekleyebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal