AUZEF vize sonuçları açıklandı mı? AUZEF bahar dönemi vize sonuçları ne zaman açıklanacak?

İstanbul Üniversitesi AUZEF'te öğrenim görmekte olan öğrenciler merakla bahar dönemi vize sonuçlarını bekliyor. Vizeler Nisan ayında tamamlandı ve öğrencilerin gündeminde sonuçların ne zaman açıklanacağı var. Peki vize sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? Tüm detaylar haberimizde.

24.04.2022-12:50 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-12:50) AUZEF vize sonuçları açıklandı mı? AUZEF bahar dönemi vize sonuçları ne zaman açıklanacak?

AUZEF bahar dönemi vize sınavları Nisan ayında tamamlanmıştı ve genelde sınav sonuçları 15 gün içerisinde açıklanıyor. Peki bahar döneminin vize sonuçları açıklandı mı? AUZEF sınavlarıyla ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AUZEF vize

Vize sınavları 16-17 Nisan tarihinde tamamlandı. Okulun sınav sonuçlarını genel olarak 15 gün içerisinde yayınladığı biliniyor. Konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmasa da sınav sonuçlarının 1 Mayıs tarihi itibariyle açıklanacağı düşünülüyor. Sınav sonuçlarını öğrenebilmek için, https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresine kullanıcı adı ve şifre kullanarak giriş yapılması gerekiyor. Notlar daha sonra aksis.istanbul.edu.tr sitesinde Öğrenim Bilgileri-Sınav Sonuçları ve Notlar kısmına aktarılmaktadır. İstanbul Üniversitesi AUZEF'in sınavdan geçme notları 100 puan üzerinden en az 40 olarak biliniyor. Uzaktan öğretim programlarında yer alan öğrencilerin ise en az 50 puan almaları gerekmektedir. Vize sınavları ortalamaya %40, final sınavları ise %60 etki ediyor. 20 soruluk uygulanan testlerin her doğru cevabı 5 puan yanlış cevaplar ise -1.25 puan ile çarpılır ve sınav puanı bu şekilde öğrenilir. Sınavlarda 4 yanlış cevap 1 doğru cevabı götürür. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal