AUZEF ders geçme notu kaç? 2022

İstanbul Üniversitesi, Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) ders geçme notunun kaç olduğu, birçok açık öğretim öğrencisi tarafından merak ediliyor. Peki, AUZEF ders geçme notu kaç? 16-17 Nisan 2022 tarihleri arasında düzenlenen sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı da araştırılmaya başlandı.

16.04.2022-16:09 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-16:09) AUZEF ders geçme notu kaç? 2022

2021-2022 AUZEF Bahar Dönemi vize sınavı 16-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. 4 oturumdan oluşan sınava girecek olan öğrencilerin notları AUZEF Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde belirtilen koşullarca değerlendirilecek ve buna göre derslerden geçilecektir.

AUZEF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

16 Nisan Cumartesi ve 17 Nisan Pazar günlerinde  gerçekleştirilecek olan ve 4 oturumdan oluşan AUZEF vize sınavları sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak eden öğrenciler bu konu üzerinde araştırmalar yapıyor.  

AUZEF Bahar Dönemi final sınavlarının 4 Haziran Cumartesi ve 5 Haziran Pazar günlerinde yapılacağından, vize sınav sonuçlarının Mayıs ayında açıklanması ön görülüyor.

AUZEF

AUZEF sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

AUZEF sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ internet adresi üzerinden istenilen bilgilerin girilmesinin ardından açılan sayfada 'Öğrenim Bilgileri' 'Sınav Sonuçları ve Notları' alanını seçerek sınav sonuçlarına ulaşılabilir.

AUZEF ders geçme notu kaç?

AUZEF sınavlarına giren pek çok öğrencinin gündeminde yer alan konuların başında geliyor. Öğrencilerin seçtikleri derslerden geçmeleri için 100 puan üzerinden minimum 40 puan almaları gerekmektedir. Uzaktan öğretim programıyla eğitim gören öğrencilerin seçmiş oldukları derslerden geçmek için minimum 50 puan almaları gerekmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal