ATV İçimizdeki Ateş konusu ne, ne zaman başlıyor?

Dizilerin sezon finale girmesiyle yaz mevsiminde izleyecek dizi arayan insanlara müjdeli haberler geliyor. ATV ekranlarında İçimizdeki Ateş dizisi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki İçimizdeki Ateş dizisi ne zaman başlıyor? İçimizdeki Ateş dizisi konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

21.06.2022-22:06 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-22:06) ATV İçimizdeki Ateş konusu ne, ne zaman başlıyor?

ATV ekranlarında merakla beklenen bir dizi tanıtımı yapılıyor. İnsanlar merakla yeni dizi ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Peki İçimizdeki Ateş dizisi ne zaman başlıyor? İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları kimler? İçimizdeki Ateş dizisi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İçimizdeki Ateş dizi konusu

İçimizdeki Ateş dizisinde bir hukuk bürosunda karşılaşan 4 gencin dostlukları konu edilecek. Dört genç iş hayatına yeni adım atan fakat zeki ve hırslı bir gruptur. Yener Hukuk Bürosunun sahibi Avukat Doğan'a bu 4 genç kendilerini ispatlamaya çalışacak.

İçimizdeki Ateş dizisi çekimleri

İçimizdeki Ateş dizisi çekimleri İstanbul'da başladı ve İstanbul'da çeşitli bölgelerde devam edileceği duyuruldu.

İçimizdeki Ateş dizisi ne zaman başlayacak

İçimizdeki Ateş dizisi yakın zamanlarda seyirci ile buluşacak ancak tam bir tarih ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

İçimizdeki Ateş dizisi oyuncu kadrosu

İçimizdeki Ateş dizisinin senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Nur Özlem Elginöz; yönetmenliğini ise Murat Onbul üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Burak Sevinç, İpek Filiz Yazıcı, Ceren Benderlioğlu, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan, Demirhan Demircioğlu gibi başarılı ve sevilen oyuncular yer alıyor.

Burak Sevinç

Burak Sevinç İçimizdeki Ateş dizisinde Doğan Yener karakterini canlandırıyor. Oldukça kararlı ve adalet savaşçısı bir avukattır. Yalana, bekletilmeye ve hataya tahammül edemeyen bir kişiliği vardır. Doğan Yener pratik bir zekaya sahiptir ve lider ruhlu bir insandır. Ona göre kimse onu satın alamaz ve adalet karşısında tüm soruları insanlara sormaktan asla geri kalmaz.

Burak Sevinç

Ceren Benderlioğlu

Ceren Benderlioğlu dizide Tülin Tan karakterini canlandırıyor. Tülin de başarılı, idealist ve güvenilir bir avukattır. İnsanlara güvenir ancak güveni kırıldığında herkesi silebilecek bir kişiliği vardır. Bırakıp gidemediği tek insan ise Doğan'dır. Doğan ile Tülin hayatın tüm savaşlarında birlikte mücadele etmiş bir ikilidir.

Ceren Benderlioğlu

İpek Filiz Yazıcı

İpek Filiz Yazıcı dizide Hale Vural karakterini canlandırıyor. Hale, asi bir ruha sahip ve üvey babası Tahsin'e baş kaldırabilecek kadar cesaretli. 23 yaşında bir genç olmasına rağmen oldukça rekabetçi, zeki ve açık sözlü bir genç kadın. Baskılara direnen bir kişiliğe sahip.

İpek Filiz Yazıcı

Atakan Hoşgören

Atakan Hoşgören dizide Ege Şahin karakterini canlandıracak. O da Hale gibi 23 yaşında bir genç. İşçi bir ailesi var ve kardeşi yok. Oldukça pratik bir zekaya sahip. İkna yeteneği güçlü ve kadınlarla arası iyi bir karakteri olsa da hiçbir kadını kendine aşık etmeyi başaramamıştır. İçten içe yalnızlıktan korkan bir kişiliği de var.

Atakan Hoşgören

Gizem Arıkan

Gizem Arıkan dizide Bahar Sayın karakterini canlandıracak. 22 yaşında inatçı, şüpheci, sahiplenici, adalet duygusu gelişmiş ve kardeşi Banu'ya hem annelik hem babalık yapan bir insan. Çevresinde onu destekleyen kimse olmadığı için bu genç yaşında olgunlaşmak zorunda kalmış. Güçlü fakat kırılgan tarafları da olan bir kişilik.

Gizem Arıkan

Demirhan Demircioğlu

Demirhan Demircioğlu dizide Mert Karaman karakterini canlandıracak. Mert 22 yaşında ailesinin en küçük çocuğu fakat buna rağmen sorumluluklarını bilen, adalet duygusu gelişmiş ve dürüst bir genç. İyi bir gözlemci olmasının yanında sesi de güzel bir insan. Kafasına koyduğunu hayata geçirmekte inatçı ve istediği şeyden kolay kolay geri adım atmayan bir karakter. 

Demirhan Demircioğlu

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal