18.01.2021-10:42 (Son Güncelleme:20.04.2024-10:14)


1

Attila Szalai

Attila Szalai

Yeni transfer çalışmalarında hız kesmeyen Fenerbahçe, yeni transferi Attila Szalai'yi kadrosuna kattı. Apollon Limassol forması giyen Macar futbolcu, Fenerbahçe ile 4.5 buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Attila Szalai kimdir? Attila Szalai kaç yaşındadır? Attila Szalai aslen nerelidir?



2

ATTİLA SZALAI KİMDİR?

ATTİLA SZALAI KİMDİR?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Attila Szalai'nin kim olduğu merak ediliyor. Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, aradığı stoperi Kıbrıs'ta buldu. Fenerbahçe ile 4.5 buçuk yıllık sözleşme imzayan Attila Szalai kimdir Attila Szalai nerelidir Attila Szalai kaç yaşındadır?



3

Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmesi üzerine Fenerbahçeli taraftarlar, Attila Szalai'nin kim olduğunu araştırmaya başladı.



4

20 Ocak 1998'de dünyaya gelen Attila Szalai, Budapeşte'de doğdu. Milli Takımımıza karşı daha önce Macaristan forması giyen 22 yaşındaki futbolcunun Fatih Terim'in ilgisini de çektiği futbol kamuoyunda bir süre konuşulmuştu.



5

ATTİLA SZALAI HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

ATTİLA SZALAI HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Attila Szalai hangi takımlarda oynadı? Szalai, altyapı kariyerinde Godi SE, Vac FC, Kubala Akademia ve AKA Rapid Wien'de forma giydi. Profesyonel futbol kariyerine SK Rapid Wien II'de start veren Szalai daha sonra Mezokövesd Zsory FC ve Apollon Limassol kadrolarında yer aldı.



6

Macaristan A Milli Takımı'nda 8 maç forma giyen Szalai, Macaristan U-21 Milli Takımı'nda görev yaptığı 18 maçta 2 gol kaydetti. Attila, Macaristan U-19 Milli Takımı formasını 13 maçta terletti. Macaristan U-16 Milli Takımı'nda ise 1 maçta süre aldı. 22 yaşındaki savunma oyuncusunun piyasa değeri 800 bin Euro olarak biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR