Ateş Kuşları dizisi ne zaman başlayacak? Ateş Kuşları konusu nedir, oyuncuları kimler?

Tanıtımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Ateş Kuşları dizisi hakkında yapılan araştırmalar hızlandı. Oyuncu kadrosunda Hande Soral ve İlayda Alişan gibi iki güzel ismin de yer aldığı Ateş Kuşları dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki Ateş Kuşları dizisi ne zaman başlayacak? Ateş Kuşları konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte soruların cevapları...

05.12.2022-17:40 - (Son Güncelleme: 05.12.2022-17:40) Ateş Kuşları dizisi ne zaman başlayacak? Ateş Kuşları konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ekranların yeni iddialı dizilerinden olacak olan Ateş Kuşları dizisinden ilk tanıtım fragmanı geldi. Tanıtımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Ateş Kuşları dizisi hakkında yapılan araştırmalar hızlandı. Oyuncu kadrosunda Hande Soral ve İlayda Alişan gibi iki güzel ismin de yer aldığı Ateş Kuşları dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki Ateş Kuşları dizisi ne zaman başlayacak? Ateş Kuşları konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ateş Kuşları dizisi ne zaman başlayacak?

Tanıtımı henüz yayınlanan Ateş Kuşları dizisinin ne zaman başlayacağı konusunda yapımcı şirketten veya ATV’den henüz resmi bir duyuru gelmedi. Dizinin Aralık ayı bitmeden ekran macerasında başlaması bekleniyor. 

Ateş Kuşları Dizisi

Ateş Kuşları dizisi konusu nedir?

Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık… Sokak çocuklarının kaderi, ya mapus ya mezardır. Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşmelerini anlatan Ateş Kuşları; çocukların zorluklara, acılara ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak.

Ateş Kuşları Dizisi-1

Ateş Kuşları dizisi oyuncuları kimler?

ATV’nin yeni dizisi Ateş Kuşları oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

İlayda Alişan

Görkem Sevindik

Hande Soral

Burak Tozkoparan

Emir Çubukçu

Erdem Şanlı

Serkan Ercan

Boncuk Yılmaz

Gonca Cilasun

Lilya İrem Salman

Sedef Akalın

Ozan Ağaç

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal