Ateş Kuşları dizi konusu ve oyuncuları

ATV ekranlarında Ateş Kuşları isimli yeni bir dizi başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosu açıklandı. Ateş Kuşları dizisinde kimler rol alacak? Atv'de yayınlanacak dizi yayınlanmaya başlamadan merak uyandırmaya başladı. Ateş Kuşları dizisi oyuncu kadrosu, karakter bilgileri ve konusunu sizler için derledik. Bozdağ Film son olarak Atv ekranlarında Destan dizininin yapımını üstlenmişti.

17.06.2022-18:03 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-18:03) Ateş Kuşları dizi konusu ve oyuncuları

ATV ekranlarında Ateş Kuşları isimli yeni bir dizi sizlerle buluşuyor. Dizi kadrosu kimlerden oluşuyor? Ateş Kuşları daha yayınlanmadan ilgi odağı olmaya başladı. Atv'de yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosu, karakterleri ve dizinin konusunu sizler için derledik.

Ateş Kuşları Dizisinin Oyuncu Kadrosu Açıklandı mı?

Dizinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Daha önce yaptığı son yapım olan Destan dizisinin de sahibi Bozdağ yapım reytinglerde zirveyi yakalamıştı. Bozdağ Film aynı zamanda Kuruluş Osman, Bozkır Arslanı Celaleddin gibi başarılı projelere imza atarken yeni dizisi Ateş Kuşları'nda da bu başarılarını sürdürmeyi planlıyorlar.

Dizinin hazırlık çalışmaları devam ederken oyuncu kadrosu ile de bekleyenleri heyecanlandırmayı sürdürüyorlar. Dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem yazıyor. Bu ikili daha önce de Sefirin kızı ve Destan dizilerinin senaryolarını da birlikte üstlenmişlerdi. Başarılı olan senaryolarından sonra bu senaryoda da isimlerinden sıkça söz ettirmeyi sürdüreceklerini düşünüyoruz.

Bozdağ Film Ateş Kuşları dizisi için başrol kadın ve erkek oyunlar üzerinde anlaşma aşamasında olduğunu duyurdu. Anlaşma imzalandıktan sonra Ateş Kuşları oyuncu kadrosunu sizlerle paylaşacağız.

Bozdağ Film

Ateş Kuşları Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Dizi Atv ekranlarında gösterime girecek. Bozdağ Film'in de devam eden yapımları Desten ve Kuruluş Osman Atv ekranlarında gösterimde.

Ateş Kuşları Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken oyuncu kadrosunu yenilemeye de devam ediyor. Dizinin yayın tarihi duyurulduğunda sizlerle paylaşacağız.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal