Atatürk Havalimanı'nda 'Yılan Derisi' Operasyonu

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Atatürk Havalimanında düzenlenen operasyonda 23 adet ender bulunan yılan derisi yakalandı.

09.03.2019-11:22 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-11:09) Atatürk Havalimanı'nda 'Yılan Derisi' Operasyonu

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Atatürk Havalimanında düzenlenen operasyonda 23 adet ender bulunan yılan derisi yakalandı.

İstanbul Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık İstihbarat Müdürlüğüne bağlı güvenlik ekipleri, Abu Dabi'den Türkiye'ye gelen bir yolcudan şüphelenerek bagajını incelemeye aldı. Bagajın yapılan X-ray kontrolünden sonra kapsamlı araması yapıldı.

Güvenlik ekipleri tarafından yapılan ayrıntılı incelelemelerde, şahsın eşyaları arasına sakladığı 23 adet ender bulunan yılan derisi tespit edildi. Yılan derilerine ekipler tarafından el konuldu.

MANDA BOYNUZU YAKALANMIŞTI

Diğer yandan geçtiğimiz haftalarda, Türk Hava Yolları'na ait uçakla Dakar'dan İstanbul'a gelen ve 'gümrüğe tabi eşyam yok' manasına gelen 'yeşil hat'tan geçen yolcular ve yanındaki eşyalar denetlendi. Operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 900 bin TL olan yüzlerce manda boynuzu ve bunlardan üretilmiş süs eşyaları yakalanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal