Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, hangi kanalda?

Milyonlarca kişinin beklediği "Atatürk" dizisi geliyor. Başrol oyuncusunun belli olmasının ardından büyük bir kesimin heyecanla beklediği dizinin nerede yayınlanacağı merak ediliyor. Peki, Atatürk dizisi nerede yayınlanacak? Atatürk dizisi hakkında merak edilenler...

07.04.2022-21:15 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-21:15) Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, hangi kanalda?

Atatürk adlı dizinin geleceğinin duyurulmasının ardından milyonlarca kişi dizinin ne zaman, nerede yayınlanacağını merak etmeye başlandı. Yabancı oyuncularında yer alacağı Atatürk dizisinin başrolünde Aras Bulut İynemli yer alıyor. Yardımcı oyuncular arasında ise Mehmet Günsür ve Emma Watson yer alıyor.

Aras Bulut İynemli

Dizide dünyaca ünlü oyuncu Harry Potter serisiyle nam salmış Emma Watson'ın yer alacağının duyulmasının ardından büyük heyecan yaratan dizi, şimdiden birçok kişinin dikkatini çekmiş durumda.

Büyük bir ses getireceğine inanılan dizinin müziklerini ise dünyaca ünlü gişe rekortmeni filmlerin müziklerini yapan Zimmer tarafından yapılıyor.

Hem oyuncularıyla hem de müzikleriyle büyük ses getireceğine inanılan dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstleniyor.

Emma Watson

Atatürk dizisi nerede yayınlanacak?

Atatürk dizisi, Türkiye piyasasına hızlı bir giriş yapan Disney Plus kanalında yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal