Ata Demirer’den herkesi duygulandıran paylaşım! Yıllar sonra aynı mahallede!

Başarılı komedyen Ata Demirer yeni filmi Bursa Bülbülü’nün çekimlerine devam ediyor. Filmin set çalışmalarına katılan Ata Demirer paylaştığı bir fotoğrafla herkesi çok duygulandırdı. Çocukluğu Bursa’da geçen Demirer son paylaşımının altına “mahalleye dönüş” notunu düştü.

09.06.2022-17:17 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-17:17) Ata Demirer’den herkesi duygulandıran paylaşım! Yıllar sonra aynı mahallede!

Yaptığı filmlerle herkesi kahkahalara boğan ünlü komedyen Ata Demirer yeni filmi için kolları sıvadı. Bursa’da çekimleri gerçekleşen filmin setinde boy gösteren ünlü komedyan bir paylaşımda bulundu. Paylaşımının altına “mahalleye dönüş” notunu düşen Demirer, görenleri duygulandırdı. Çocukluk yıllarına geri döndüğünü vurgulayan komedyen eskileri yad etti.

“Mahalleye Dönüş”

Çocukluk yıllarında Bursa’da yaşayan Ata Demirer yeni filmi Bursa Bülbülü için tekrardan Bursa yollarına düştü. Eskiden yaşadığı evin önünden bir paylaşım yapan Demirer, takipçilerinde duygusal yorumlar aldı. Küçüklük resmi ve şimdi çektiği resmi birlikte paylaşan Ata Demirer Fotoğrafın altına “mahalleye dönüş”notunu düştü.

Ata Demirer Paylaşım

Eskiyi yad etti

Çocukluk döneminde Bursa’da çekilen resmini takipçileri ile paylaşan Ata Demirer pek .ok kişiden olumlu yanıtlar aldı. Fotoğrafın altına bir yorumda oyuncu Celil Nalçakan’dan geldi. Nalçakan’ın esprili yorumunda Demirer’den cevap gecikmedi.

Doğma büyüme Sivaslı olan oyuncu Celil Nalçakan, fotoğrafın altına “Seneye de Sivas’ta mı bir film çeksek acaba ustacığım” yazınca Demirer, “Yaz ben varım”cevabıyla karşılık verdi.

Film kadrosu belirlendi

Yapımcılığını BKM’nin yaptığı Bursa Bülbülü filmi Ata Demirer’e aittir. Filmin kadrosunda kimlerin yer aldığı merak edilirken kadrodaki isimler belli oldu. Filmin kadrosunda Ata Demirer’e eşlik edecek oyuncular Tarık Papuççuoğlu, Özge Özacar, Melek Baykal ve Cem Gelinoğlu oldu.

Bursa Bülbülü

Bir müzikal geliyor

1980’li yıllarda Ata Demirer’in büyüdüğü mahallede çekimleri yapılacak olan Bursa Bülbülü filmi Bursa’nın çeşitli yerlerinde geçen bir müzikal olarak beyaz perdeye yansıyacak. Senaryosu Ata Demirer’e ait olan Bursa Bülbülü filminde Demirer, Cengiz Sezen adındaki karaktere hayat verecek. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal