Ata Çağlayan kimdir? Seyhan Soylu’nun sevgilisi Ata Çağlayan kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Magazin programında ismi düşmeyen Seyhan Soylu, Instagram hesabında Ata Çağlayan ile yeni bir aşka yelken açtığını açıkladı. Daha önceden Seda Sayan ile adı anılan Ata Çağlayan'ın kim olduğu merak edilmektedir. Seyhan Soylu gönlünü kime kaptırdı? Ata Çağlayan kimdir? Ata Çağlayan'ın mesleği nedir? İşte ayrıntılar.

12.06.2022-19:35 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-19:35) Ata Çağlayan kimdir? Seyhan Soylu’nun sevgilisi Ata Çağlayan kaç  yaşında,  ne iş yapıyor?

Seyhan Soylu, Al Sana Haber programında izleyici karşısına çıkmaktadır. Seyhan Soylu, sosyal medya hesabında Ata Çağlayan ile yeni bir ilişkiye başladığını duyurdu. Ata Çağlayan'ın daha öncesinde sanatçı Seda Sayan ile de birlikte olması dikkatleri çekti. Ata Çağlayan'ın kim olduğu ve hayatı ise merak edilmekte ve araştırılmaktadır.

Seyhan Soylu'nun yeni sevgilisi kimdir?

Seyhan Soylu, Ata Çağlayan ile yeni bir aşk yaşamaya başladı. Ata Çağlayan, 1978 yılında İstanbul'da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonra Kültür Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladı. Hollanda'nın Amsterdam kentindeki uluslararası organizasyon Dünya İş Konseyi'nin direktörlüğünü yaptı.

Çağlayan, moda, iş ve medya gibi ulusal organizasyonlar düzenledi. Şirketin etkinliklerinin başında Yılın En İyisi Ödülleri, Uluslararası Güzellik Ödülleri ve Uluslararası Şehirler Ödülleri gelmektedir.

 

ata çağlayan

Uluslararası televizyon kanallarında Show Max, Beyaz Tv, Tv8'de ekonomik ve ticari programcı olarak çalıştı, çizgi film ve televizyon yapımcılığına katıldı. Dünya çapında uluslararası etkinlikler, organizasyonlar ve kurumsal etkinlikler (eğitim seminerleri vb.) düzenleyerek iş, sanat, toplum ve medya için bir buluşma yeri oluşturdu.

Ata Çağlayan'ın sosyal medya hesabı

Seyhan Soylu ile aşk yaşayan Ata Çağlayan'ın Instagram hesabı: @ata_caglayan adresinden bakabilirsiniz.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal