At Kuyruğu Saç Modelleri

At kuyruğu saç modelleri bugün çok yönlü ve popüler saç stillerinden biridir. Görünüm minimal stil, ekipman veya özel teknikler gerektirmez ve kolayca saçınıza uygulanabilir. Daha da iyisi, her yüz şekline ve saç dokusuna uyan yüksek, alçakta veya yandan at kuyruğu gibi birçok at kuyruğu çeşidi vardır.

22.06.2020-12:14 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-12:12) At Kuyruğu Saç Modelleri

 Spor salonundan bir yemeğe katılacağınız gecelere ve hatta düğünlere kadar, bir at kuyruğu mükemmel görünmenizi sağlamak için mükemmel bir saç modeli olabilir.

Bu at kuyruğu saç modelleri nelerdir?

Kısa At Kuyruğu Saç Modelleri

  • Klasik at kuyruğu uzun ve akıcıdır, ancak kısa saçlar da bu stile uygundur. Kısa saçlı yüksek bir at kuyruğu yapamayacak olsanız da düşük bir at kuyruğu kesiminizi düzleştirecek ve size saniyeler içinde yeni bir görünüm verecektir. At kuyruğunu çok dokulu tutun ve en iyi sonuçlar için geriye doğru toplayın. Şık, Fransız bir his yaratan saçaklar ile daha da iyi görünebilir.

Uzun At Kuyruğu Saç Modelleri

  • Uzun, kalın saçlarınız varsa, şanslısınız: klasik at kuyruğu sizin için zahmetsiz bir tarz! İnanılmaz derecede çok yönlüdür, çünkü bu stili spor salonundan öğle toplantısına ve gece dışarı çıkmak için her yere götürebilirsiniz. İster şık ister dalgalı bir tarzda tasarlayın, uzun at kuyruğu asla modası geçmez. En iyi şekilde görünmesini sağlamak için, düzenli bakımlarınızı yapmayı ihmal etmeyin. Bu görünümü sevenler, ancak daha ince veya inceltilmiş saçları olanlar için, çıtçıt saç ya da klipsli tokalar mükemmel bir seçenek olabilir.

Sevimli At Kuyruğu Saç Modelleri

  • Saç stiline genç, eğlenceli bir bakış. Bu saçı basit bulabilirsiniz, ancak aksesuar eklemek saçınızı çok sevimli gösterecektir. Tokalar, yaylar, kurdeleler veya parlak renkli bir fular takabilirsiniz. Ayrıca renkli saç klipslerini veya dekoratif saç slaytları deneyebilirsiniz.

Yüksek At Kuyruğu Saç Modelleri

  • Yüksek at kuyruğu saç modeli onlarca yıldır popüler çünkü yüzünüzü de kaldıran ve sıkılaştıran seksi, kendine güvenen bir görünüm verir. Bu stili sabitlemek için saçınıza biraz doku verin; saçlarınız çok temiz ve kaygan ise kuru şampuanlardan yardım alarak kabarta bilirsiniz. Saçlarınız çok şık görünecektir.

Orta At Kuyruğu Saç Modelleri

  • Orta boy saçlar genellikle omuz hizasındadır, yani şık bir orta boy at kuyruğuna dönüşecek kadar uzun demektir. Şık bir at kuyruğu sadece uzunluğu ve inceliği vurgulayacağından, bu at kuyruğunu yumuşak, dalgalı ve romantik tutun. Daha fazla saç yanılsaması yaratacağından kuaförünüzden de katlı kesim yapmasını isteyebilirsiniz.

Düşük At kuyruğu Saç Modelleri

  • Düşük at kuyruğu, modellerin favorisi olan çok şık bir saç modelidir. 90’ların cazibesine sahiptir ve saçlarınız doğal olarak size uyacaktır. Aynı zamanda iş veya toplantılar için harika olan çok profesyonel bir saç modelidir. Oval ve kalp şeklindeki yüzlerde bu saç modeli harika görünür.

Yan At Kuyruğu Saç Modelleri

  • Yan at kuyruğunu sabitlemenin bir yolu var: saçı çok yüksekte toplamamak.

 At kuyruğu boynunuzun üstünde veya orta yükseklikte başladığında saç modeli çok iyi görünür. Bir yan at kuyruğunu şekillendirmenin en kolay yolu, gevşek dalgalar ve yüzünüzü çerçeveleyen yapılandırılmamış parçalardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal