Astronot Willy Macera Gezegeni film konusu ve oyuncuları

Keyifli bir uzay macerasını konu edinen Astronot Willy Macera Gezegeni filminin konusu film severlerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İşte Astronot Willy Macera Gezegeni film konusu ve oyuncuları...

30.06.2022-08:53 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-08:53) Astronot Willy Macera Gezegeni film konusu ve oyuncuları

12 Temmuz 2019 tarihinde beyaz perdede gösterime giren bir yapım olan Astronot Willy Macera Gezegeni filmi, animasyon severlerin yakından ilgilendiği filmler arasında yer alıyor. Yönetmenliğini Eric Tosti’nin yaptığı Astronot Willy Macera Gezegeni film konusu ve oyuncuları hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler internet üzerinden araştırmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Astronot Willy Macera Gezegeni filmi konusu nedir?

Ailesiyle beraber bir uzay gemisinde yolculuk yapan Willy, dünyaya dönüş yolunda oldukları için oldukça heyecanlı ve mutludur. Fakat uzay gemisi bir meteor yağmurunda hasar aldığı için Willy, kapsül yardımıyla gemiyi terk etmek zorunda kalır. Ailesinden ayrı kalan genç Willy, kapsülüyle birlikte yabancı ve vahşi bir gezegene düşer. 

Astronot Willy

Ailesinden ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşayan Willy, düştüğü gezegenin sakinlerinden Buck ile karşılaşır ve ailesiyle yeniden bir araya gelmek adına Willy ve Buck heyecanlı bir maceraya atılır.

Astronot Willy Macera Gezegeni filmi oyuncuları kimlerdir?

2019 yapımı Astronot Willy Macera Gezegeni filminin başrollerinde Timothe Vom Dorp, Edouard Baer, Barbara Tissier yer alıyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal