Asrın Dayanışması kampanyasında ortaya çıkan ruh: Biz Türkiye’yiz

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından gösterilen dayanışmaya dikkat çekmek amacıyla "Asrın Dayanışması Kampanyası" başlatıldı.

23.03.2023-15:18 - (Son Güncelleme: 23.03.2023-16:46)

"Asrın Dayanışması Kampanyası" için yapılan açıklamaya göre, "Birlikte Türkiye'yiz" sloganıyla başlatılan kampanyada, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenenlerin yaralarını en kısa sürede sarmak için ortaya koyulan seferberlik ruhuna dikkat çekiliyor, asrın felaketi karşısında devletin ve milletin hep birlikte ortaya koyduğu dayanışmanın önemi vurgulanmakta.

Asrın dayanışması

Asrın dayanışması

AA 'da yer alan habere göre, kampanya doğrultusunda, yayımlanan kamu spotunda, depremin büyüklüğü, arama kurtarma çalışmaları, yardım faaliyetleri, devletin, STK’lerin ve gönüllerin dayanışma görüntülerinin paylaşıldığı videoda,  "En zor günümüzde omuz omuza verdik. Ben, sen yok, biz varız dedik. Beraber ağladık, beraber güldük. Umudumuzu hiç kaybetmedik. Ülkemize olan sevdamız ile yaşadık biz. Sarıp sarmalayan sıcacık bir yuvayız biz. Kalbimize yazmışız, ay ve yıldızı. Biz yüzyıllarız, binyıllarız, yarınlarız. Biz Türkiye'yiz." İfadelerini yer verildi.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal