15.07.2021-16:34 (Son Güncelleme:15.07.2021-16:34)


1

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan Youtube kanalında yayınladığı video ile evlerini gezdirdi.



2

Turan, ev ile ilgili ayrıntıları paylaştı. Oldukça şık görünen evi çocuklarını da düşünerek planladıklarını söyledi.



3

3 katlı lüks villanın bahçesini de gezdirdi. Turan çiftinin bahçesinde iki şömine ve oturma grubu bulunuyor. Turan, sıcak havalarda bile şömineleri çok sevdiğini ve kullandığını söylüyor. Ayrıca bahçede erik, greyfurt ağaçları ve çok sayıda farklı çiçek türü var.



4

Evinin mutfağını gösteren ünlü isim, kendisi için düzenin çok önemli oluğunu vurguladı. Dolap düzenine çok önem verdiğini söyleyen Turan, bu yüzden etrafta çok eşya tutmadığını ifade etti. Ünlü isim, genelde kullanacağı şeyleri göz önünde tutuyormuş. Temizliğe çok önem veren 35 yaşındaki Turan, mutfağın bir bölümüne bulaşık odası yaptırmış.



5

Turan evdeki sanat eserleri ve biblolar hakkında da paylaşımlarda bulundu. 3



6

3 katlı villada asansör de bulunuyor. Fakat Turan, çocukların güvenliği sebebi ile kullanmadıklarını dile getirdi.



7

Üç katlı villanın üçüncü katını gezdiren Turan, bu katı Arda Turan ve kendisi için tasarladıklarını söyledi. Aslıhan Turan, eşinin soyunma odasını da gezdirdi. Arda Turan'ın giyime önem verdiğini ifade eden Turan;' Ben bütün kışı tayt, tişört ve sweatshirt ile geçirebilirim, ama Arda odasına çok emek harcadı' ifadelerini kullandı.



8

Evin ikinci katı ise tamamen çocuklara ait. Bu katın girişindeki duvarı çocukların resimleri süslüyor ve katta çocuklar için oyun alanları bulunuyor.



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr