Aslı Enver'in bikinili pozları sosyal medyayı salladı! O pozlara beğeni yağdı

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ile de dillere destan olan Aslı Enver tatil paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Enver'in son olarak paylaştığı bikinili pozları ise sosyal medyada gündem oldu. Oyuncu güzelliği ile yine kendine hayran bıraktı. İşte detaylar...

28.06.2022-17:18 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-17:18) Aslı Enver'in bikinili pozları sosyal medyayı salladı! O pozlara beğeni yağdı

Oyunculuğu ile her defasında kendine hayran bırakan Aslı Enver sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan oyuncular arasında yer alıyor. Sıklıkla fotoğraf paylaşan Aslı Enver son olarak tatilde çekindiği fotoğrafları ile gündem oldu. İşte o görüntüler...

Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 senesinde Londra'da dünyaya gelmiştir. 12 yaşından sonra ailesi ile birlikte Türkiye'ye dönen Enver, ailesinin de desteği ile Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro alanında eğitimler almaya başlamıştır. Tiyatro eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünde alan oyuncu Kavak Yelleri dizisi ile ekran hayatına başlamıştır. Burada canlandırdığı Mine karakteri ile adından söz ettiren oyuncu daha sonra Suskunlar ve Kayıp isimli projelerde de bulunmuştur.

İstanbullu Gelin dizisinde Özcan Deniz ile partner olan oyuncu buradaki performansı ile büyük beğeni toplamıştır. Burada büyük bir üne kavuşan oyuncu Kardeşim Benim filminde Murat Boz ile aşk yaşamaya başlamıştır. Bu filmde Murat Boz'un yanı sıra Burak Özçivit ile de aynı projede yer almıştır.

aslı enver

Uzun süre Murat Boz ile olan aşkıyla magazin gündeminde yer alan oyuncu aşkları bittikten sonra yeni projelere devam etmiş ve dijital platformlara açılmıştır. Son olarak da iş insanı Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açan oyuncunun adı uzun zamandır kimse ile anılmamaktadır.

Bir süredir kafa dinleyen oyuncu son günlerde yazın tadını çıkarmakta ve bu anlarını sık sık takipçileri ile paylaşmaktadır.

Aslı Enver'in güzelliğine yorum yağdı

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan oyuncu son olarak gittiği tailde bikini ile poz verdi ve takipçilerinin gönlünü bir kez daha fethetti. Enver'in bu paylaşımlarına Sen paylaşmazdın böyle", "Maşallah", "Hem doğal hem güzel" yorumları yapıldı.

İşte o paylaşımlar...

aslı enver bikinili

aslı enver2

aslı enver pozları

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal