Aslan Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Aslan burcu, mağrurluğu, kendine adeta tapışı ve gösterişliliği ile tanınmaktadır. Aslan burcu kadınları da girdikleri ortamlarda dikkat çeken, gururlu kadınlardır. Peki, Aslan burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır?

18.07.2020-17:08 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-17:06) Aslan Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Aslan burcunun gezegeni Güneş’tir. Elementi de ateş, niteliği ise sabittir. Uğurlu taşı akik ve oniks, günü Pazar, rengi ise sarıdır.

Peki, Aslan burcu kadınının genel özellikleri nelerdir? Aslan burcu kadınlarının en iyi anlaştığı burçlar hangileridir? Aslan burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır?

Aslan Burcu Kadınının Genel Özellikleri Nelerdir?

Aslan burcu kadınları, akıllı ve çekici kadınlardır. Özgüvenleri son derece yüksektir, bu nedenle yeni bir ortama girmekten, iletişime geçmekten çekinmezler. Aynı zamanda zekalarının bir hediyesi olan mizah eğilimleri oldukça fazladır. Zor beğenirler, ne istiyorlarsa onun en iyisinin olmasını beklerler, çoğu zaman mükemmeliyetçidirler.

Azimli ve başarılı bir kadın olan Aslan burcu kadını, son derece gururludur. Aslan burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır sorusunun ilk akla gelen yanıtlarından biri, gururunu kırmayacak, ona sahip olmaya çalışmayan, hayatına eşlik eden erkeklerdir. Aslan kadınının kişiliği güçlüdür. Bu nedenle bazen fazla kibirli ve egoist davranabilir.

Aslan burcu kadını bencildir, diktatörlük eğilimi vardır, ancak kontrol edilmekten de hiç hoşlanmaz. Keyfini ön planda tutar, gerçekten bağlanmadıkça kendinden taviz vermez. Bu nedenle ılımlı yapıdaki erkeklerle anlaşması daha kolaydır.

Aslan Burcu Kadınının En İyi Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Aslan burcu kadınının en iyi anlaştığı burçlar arasında, İkizler, Yay ve Koç burcu bulunur. Yay burcu erkeğinin hayat dolu tavırları, özgürlüğüne düşkünlüğü ikisinin iyi anlaşmasını sağlar. İkizler burcu erkeği ile çok iyi anlaşacak olan Aslan burcu kadını, güçlü kişiliği ve zekayı onda bulduysa, uzun süre eğlenceli zamanlar geçirebilirler.

Aslan Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Aslan burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır: Sadık ve kendisini kısıtlamayacak erkeklerden. Aslan burcu kadınlarının kişiliği oldukça güçlüdür. Bu nedenle aşık oldukları kişilere sadıktırlar. Eğer önemsemedikleri biri ile birliktelerse, birdenbire her şeyi bırakıp gidebilirler ancak aşk söz konusu olduğunda başka. Bu nedenle erkeklerde sadakat ararlar. Yalan söyleyen erkeklerden hoşlanmazlar, yalan söylendiğini de anlarlarsa pek de iyi şeyler olmaz.

Sadık olduğu kadar kendi hayatına da düşkün ve kısıtlanmaya gelemeyen insanlar oldukları için Aslan burcu kadınları kendilerini bunaltan erkekleri beğenmez.
Aslan burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır sorusunun diğer bir cevabı da, kendine layık görebileceği, güçlü erkeklerdir. Eğer bir erkeği kendine layık olarak görmüyorsa, onun için fazla uğraşmaz Aslan kadını.

Aslan burcu kadınları, önemsenmek ister. Kendine değer veren erkeklerden hoşlanır. Sürekli eleştirilmek, sürekli küçük görülmek ona göre değildir. Üzerinde hakimiyet kurulmasını sevmez.

Bunun yanında, mantıklı kararlar alan, kendinden emin, gerçekçi ve ayakları sağlam zemine basan erkekleri beğenir Aslan burcu kadınları. Güçsüz ve mızmız erkekleri beğenmez. Lüks hediyeleri ve mekanları sever, bu nedenle erkeğin de para kazanması gerektiğini düşünür.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal