Asla Bir Araya Gelmemesi Gereken Burçlar

burçların özelliklerine, anlaşamayan burçlara galerimizden ulaşabilirsiniz.

11.11.2016-17:19 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Asla Bir Araya Gelmemesi Gereken Burçlar

Koç & Boğa Dik başlı koçlar ve inatçı boğaların uyumundan bahsedemeyiz. Aralarındaki herhangi bir tartışma bir anda alevlenebilir. Ayrılıkları ise oldukça baş ağrıtabilir.

Başak & Terazi Teraziler başakları kendini beğenmiş ve fazla ciddi bulurlar. Buna karşılık başaklar terazileri çocuksu ve sinir bozucu bir şekilde kaygısız bulurlar. Bu durumda ne yazık ki zıt kutupların birbirilerini çekmesi söz konusu değil. Bunun yanı sıra terazilerin küçük ve bağlı bir arkadaş grubu varken başaklar tam anlamıyla sosyal kelebeklerdir.

Yengeç & Kova Kovalar, kendilerini şımartmaktan ve para harcamaktan fazlasıyla hoşlanırlar. Yeni şeylere başlamak ve yenilenmek kovalariçin problem değildir. Özgür ruhlu kovaların bu durumu, akışına bırakamayanlar için oldukça endişe verici olabilir. Yengeçler de akışına bırakamayanların başında geliyor. Kovaların sürekli düzeltip durması da yengeçlerin sinirlerini bozabilir.

Terazi & Balık Bu iki kararsızın herhangi birşeye karar vermesi bir ömür sürebilir. Bir ileri bir geri adımları ilişkilerini daha stresli hale getirecek. Teraziler de balıklar da anlaşmazlıklardan nefret ederler. Bu yüzden aralarında pasif agresif kavgalar ve iletişim kopukluğu olması kaçınılmaz. Pasif doğaları birbirilerinden kaçmalarına neden olabilir. 

Yay & Oğlak Yaylar, oğlakların kendilerini eğlenmekten alıkoyduklarını düşünürler. Ciddi ve sorumluluk sahibi oğlaklar ile umursamaz yayların birlikteliği anne-çocuk ilişkisine dönebilir.

Akrep & Koç İki özgür burcun birlikteliği kulağa hoş geliyor. Seksüel ve flörtöz iki burcun birbirilerinin alanlarına müdahale etmemeleri ilk başlarda hoşlarına gidebilir. Ne yazık ki bir ilişki söz konusu olduğunda bu çok uzun sürmeyecek. Aynı zamanda kıskanç olan akrepler bir noktadan sonra tepki göstermeye başlayacak. Dolayısıyla ikili arasında güven problemleri ve iletişim kopuklukları baş göstermesi kaçınılmaz.

Balık & Başak Balık burçları duygusal yapıları ve kafalarının sürekli bulutlarda olmasıyla biliniyor. Buna karşın başaklar ayakları yere basan, mantıklı karakterler. Bunun yanı sıra başaklar, her şeyin düzenli ve organize olmasından hoşlanırken balıklar bu konuda daha rahattırlar.

Terazi & Oğlak Oldukça cömert olan terazi burçları insanları mutlu etmekten hoşlanırken dik kafalı oğlaklar zaman zaman biraz fazla kontrollü olabilirler. Oğlaklar, terazilerin iyi niyetinden faydalanarak çıkarcı davranabilirler. Bunun yanı sıra teraziler mesafeli oğlaklara hiçbir zaman tamamen ulaşamazlar.

Boğa & Aslan Dışadönük aslanlar kalabalık arkadaş gruplarında takılmayı severken evcimen boğalar birkaç yakın arkadaşlarıyla takılmaktan hoşlanırlar. Orta yolu bulmaları pek mümkün olmayan aslanlar ve boğalar, ikisi de fazlasıyla gururlu oldukları için birbirilerinden özür de dilemezler.

İkizler & Akrep Bu iki burcun yataktaki uyumları mükemmel olabilir ancak ayrılıkları kaçınılmaz. Akrepler duyguları söz konusu olunca oldukça dürüst ve açık sözlüdür. Buna karşın ikizler burçları derin, bir türlü bitmeyen konuşmalardan hoşlanmazlar. Sahiplenici akreplerin kıskanması durumunda ikizler burçları umursamaz davranabilir.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal