AskıdaGencBilet öğrenci başvurusu nasıl yapılır? Askıda Bilet öğrenci başvuruları başladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin başlattığı askıda bilet kampanyası başvuruları başladı. Peki, Askıda Bilet öğrenci uygulaması nedir? Askıda Bilet başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

21.04.2022-21:14 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-21:14) AskıdaGencBilet öğrenci başvurusu nasıl yapılır? Askıda Bilet öğrenci başvuruları başladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğrenciler için başlattıkları Askıda Bilet kampanyasını bugün duyurdu. CHP tarafından başlatılan kampanyayla, maddi durumlarından dolayı bayramda memleketlerine gidemeyen üniversite öğrencilerine otobüs bileti verilecek. Kılıçdaroğlu, kampanyaya ilk bağışı kendisi yaparak kampanyayı başlattı.

"Bayramda evine gidemeyen öğrenci kalmasın"

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yeni kampanyayı duyuran Kemal Kılıçdaroğlu, "Gençlik kollarımız tarafından başlatılan Askıda Otobüs Bileti kampanyasına ilk bağışı yaptığım için çok mutluyum. Bayram kavuşmaktır, kucaklaşmaktır. Şimdi mesafeleri değil, sevgiyi büyütme zamanıdır. Gelin, bu bayram evine gidemeyen öğrenci kalmasın!" dedi.

Askıda Bilet uygulaması bağışları nasıl yapılıyor?

Bağış yapmak isteyen vatandaşların askidagencbilet.com adresine giriş yaparak, sol bölümde yer alan ASKIYA BİLET BIRAK kısmına tıklamaları gerekiyor. Konuyla alakalı resmi sayfa üzerinden yapılan açıklama şöyle:

"Askıda genç bilet Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları ile TÜLOV (Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı" işbirliğiyle toplumun belleğinde yer edinen dayanışmanın ve sonrasında uluslararası ödüllere sahip olan askıda fatura uygulamasının üniversite eğitimi alan gençlerimize uyarlanmış şeklidir.

Ekonomik açıdan zor günler yaşadığımız bu süreçte üniversite eğitimi alan öğrencilere bir nebze de olsa katkıda bulunmak için gerçekleştirdiğimiz bu projemiz öğrenciler ile ailelerinin bayramda kavuşmalarına destek sağlamak için gerçekleştirilmekte. Salgın, artan enflasyon derken sağlıklı gıda teminatı, ucuz ulaşım, kültür ve sanat aktiviteleri gibi bir öğrencinin temel hakları olan bütün araçlardan mahrum kalmaya başlaması aynı sıkıntılar içerisinde olan Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları'nı harekete geçirmiştir.

Paydaşlığı TÜLOV tarafından yapılan Askıda Genç Bilet, sorumluluk sahibi yurttaşların duyarlılığıyla harekete geçecek binlerce vatandaş ve ailelerinin yanına gitmeyi isteyen binlerce öğrencinin arasında dayanışma bağı kuracak."

Askıda Bilet kampanyası hangi tarihlerde geçerli?

Askıda Bilet Kampanyası 27 Nisan tarihinde başlayıp 15 Mayıs tarihinde son bulacak. Bu tarihlerde bilet alacak öğrenciler kampanyaya başvuruda bulunabilirler.

 askıda bilet uygulaması

Askıda Bilet başvuruları nasıl yapılıyor?

Askıda Bilet kampanyasından yararlanmak isteyen öğrenciler ilk olarak askidagencbilet.com adresine giriş yapmalı. Ardından sağ tarafta yer alan bölüme mail adreslerini girmeli ve mail adresiyle alakalı yapılan açıklamada, "Bilet başvurusunda bulunmak için; aşağıdaki forma Öğrenci e-Posta (xx@xx.edu.tr) adreslerini girip gelen mailde yer alan doğrulama kodunu tıklamaları yeterlidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal