Askidagencbilet ile askıda bilet nasıl alınır? Askıda bilet sorgulama ve kullanma işlemleri

CHP Gençlik Kolları, zamlanan bilet fiyatlarından sonra bayram zamanı memleketlerine gitmek isteyen öğrenciler için ‘askıda otobüs bileti’ kampanyası başlattı. Askıda bilet nasıl alınır, askıda genç bilet ne demektir? Tüm öğrenciler tarafınca merak edilen bu konunun detayları sayfamızda yer almaktadır.

21.04.2022-12:45 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-12:45) Askidagencbilet ile askıda bilet nasıl alınır? Askıda bilet sorgulama ve kullanma işlemleri

Otobüs bilet fiyatlarına gelen arka arkaya zamlardan sonra, bir çok vatandaşımız Bayram Tatili için memleketlerine gitmelerini ertelemek durumunda kaldılar. 4 kişilik bir ailenin memlekete otobüsle gidiş dönüş bileti zamlardan önce 4000 TL tutuyorsa, şimdi 4 kişilik bir aile gidiş dönüş bilet ücreti 5000 TL 'yi geçmektedir. 

Bu durum karşısında tek vatandaşlarımız değil, öğrencilerimizde etkilenmiş durumda. Şehir dışında, memleketinden uzak okul okuyan kişiler bayram tatili zamanı evlerine gitmek için maddi yönden sıkışmış durumdalar. Bu sebepten dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gençlerimizin yüzünü güldürecek bir kampanya başlatmış oldu.

ASKIDA BİLET

Askida  otobüs bileti nasıl alınır? Askıda bilet sorgulama ve kullanma işlemleri nasıl yapılır?

CHP Gençlik Kolları ile Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı'nın üniversite öğrencilerinin bayram zamanı ailelerine kavuşması için, Askıda Otobüs Bileti kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanyadan 18 - 25 yaş arasında üniversite eğitimi alan öğrenciler faydalanabilecek. Kampanyanın detaylarında şunlar yer almaktadır. 

Bu kampanya için ilk destek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlun'dan gelmiş bulunuyor. Sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu yazıda şunları yazmıştır.

“Gençlik kollarımızın başlattığı Askıda Otobüs Bileti dayanışmasının ilk bağışçısı olmaktan mutluluk duyuyorum. Bayram kavuşmaktır, kucaklaşmaktır. Şimdi mesafeleri değil, sevgiyi büyütme vaktidir. Gelin, bayramda evine gidemeyen öğrenci kalmasın!”

Askıda otobüs biletini nasıl alabiliriz?

18-25 yaş arasında olan üniversiteli olan kişiler, Askıda Genç Bilet adlı kampanyanın sitesine giriş sağlayarak bilet isteğinde bulunabilecekler. Bilet talebinin kontrolü yapıldıktan sonrada gerekli yönlendirmeler yapılacak. Öğrenciler "http://askidagencbilet.com" sitesinden giriş yaparak talepte bulunabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal