Askida gencbilet com adresi nedir? 2022 Askıda bilet nasıl alınır?

Ramazan bayramına sayılı günler kala başka şehirde üniversite okuyan öğrencilerin aile evine gidebilmesi için 'Askıda Otobüs Bileti' kampanyası başlatıldı. Askıda otobüs bileti nedir? Askıda otobüs bileti nasıl alınır? Askıda otobüs bileti nasıl sorgulanır?

21.04.2022-18:31 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-18:31) Askida gencbilet com adresi nedir? 2022 Askıda bilet nasıl alınır?

CHP Gençlik kolları tarafından başlatılan 'Askıda Otobüs Bilet' kampanyası yoğun ilgi görmeye başladı. Gençlerin, bayram ziyareti için aile evine gidebilmeleri için başlatılan bu kampanya için biletlerin satın alımı gerçekleşmektedir. Üniversite öğrencileri ilgilendiren bu kampanyada biletin nasıl alındığı merak konusu oldu. Askıda otobüs bileti kampanyasından kimler yararlanabilir? İşte detaylar...

Askıda otobüs bileti nasıl alınır?

CHP gençlik kollarının başlatmış olduğu askıda otobüs bileti üzerine birçok vatandaş araştırmalara başladı. Öğrencileri ilgilendiren bu kampanyadan nasıl yararlanabilirim sorusuna yanıt arayan vatandaşlar için bilet alma işlemleri ve sıralaması şöyledir;

18-25 yaş arası üniversiteli öğrenciler ‘Askıda Genç Bilet’ adlı kampanyanın sitesi üzerinden bilet talep edebilecek. Bilet talebi kontrol edilerek gerekli yere yönlendirilecek.

Öğrenciler, "http://askidagencbilet.com" adresi üzerinden bilet talebinde bulunabilecek.

askıda otobüs bileti nasıl alınır?

Askıda otobüs bilet nedir?

Askıda otobüs bileti kampanyası CHP Gençlik kolları tarafından başlatıldı. Bayramın yaklaşmasıyla aile evine gidemeyecek otobüs bilet parası olmayan öğrenciler için başlatılan bu kampanya gençler için başlatıldı. Üniversite öğrencilerine destek vermek için askıda otobüs bilet kampanyası hayata geçirildi.

Kimler başvurabilir?

Gençler için başlatılan bilet kampanyasında 18-25 yaş arası örgün eğitim gören üniversite öğrencileri yararlanabilir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal