Askeri Ücret Tespit Komisyonu toplanıyor! Beklenilen haber geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik tarihi duyurdu

Milyonların beklediği haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından asgari ücret açıklamaları gelirken Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun da toplanacağı haberi verildi. İşçi, işveren ve hükümet temsilcisinin katılımıyla toplanılacak komisyonda asgari ücrete yapılacak zamlar masaya yatırılacak. Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanıyor? İşte detaylar...

28.06.2022-17:39 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-17:39) Askeri Ücret Tespit Komisyonu toplanıyor! Beklenilen haber geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik tarihi duyurdu

Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılacağı haberleri günden güne büyürken ilk adım atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücret açıklamaları sonrasında gelişmeler peş peşe geldi. Erdoğan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanacağı tarihi duyururken alınacak kararlar ise sabırsızlıkla beklenmeye başlandı.

Kritik gün Çarşamba!

Cumhurbaşkanı Külliyesi'nde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrasında Erdoğan kameraların karşına geçmesiyle sevindirici haberi verdi. Millete seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret hakkında açıklamalar yaparken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından, işverenler ile görüşülerek asgari ücretin tekrardan değerlendirilmeye alınacağı müjdesi geldi. Erdoğan açıklamasında bu hafta asgari ücret ile ilgili gelişmelerin tamamlanacağı ve hedefte NATO görüşmelerinin olduğunun altını çizdi.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplanıyor

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete yapılacak olan ara zammı konuşmak ve ekonomik durumlardan dolayı değerlendirilme yapılması üzerine 29 Haziran 2022 Çarşamba saat 14.00'da toplanılacaktır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal