14.02.2024-17:20 (Son Güncelleme:14.02.2024-17:20)


1

Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alarak hepimizin göğsünü kabartan Merve Dizdar başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla adından söz ettiriyor.



2

İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar aşk orucunu bozarak yeni bir ilişkiye yelken açtı. Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.



3

Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği 'Gülben' karakteri ile hafızalara kazınan Merve Dizdar Yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kuru Otlar Üstüne' filmi ile Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü almaya hak kazanmıştı.



4

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve yaptığı kombinleriyle adından söz ettiren ünlü isim bu defa Sevgililer Günü'ne özel yaptığı bir paylaşımla aşkını ilan etti.



5

İki sene önce Gürhan Altundaşar’dan boşanan Merve Dizdar aradığı aşkı nihayet buldu. Bir süre önce Cihan Ayger ile birliktelik yaşadığı iddia edilen ünlü isim aşkını sosyal medyada ilan etti.



6

Merve Dizdar 'Benim top 10’um hakkında biraz konuşalım mı' notuyla sevgilisiyle olan pozlarını peş peşe paylaştı. Dizdar'ın Cihan Ayger'i etiketlediği pozlarına kısa sürede yüzlerce yorum yağdı.



7

Ünlü oyuncunun aşk dolu pozlarına; 'Maşallah size', 'Çok tatlısınız', 'Gözlerin ışıl ışıl parlıyor' gibi yorumlar geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr