Aşk Mantık İntikam 29 Nisan Cuma var mı, yok mu? Aşk Mantık İntikam neden yayınlanmadı, bitti mi?

Fox TV ekranlarının çok sevilen dizilerinden biri olan Aşk, Mantık İntikam dizisinin 29 Nisan Cuma günü var olup olmadığı merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta final bölümüyle ekranlara veda etmesinin ardından bu hafta Cuma günü yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Peki, Aşk Mantık İntikam 29 Nisan Cuma var mı, yok mu? Aşk Mantık İntikam neden yayınlanmadı? Sevilen dizinin bitip bitmediği de merak edilen konular arasında yer alıyor.

28.04.2022-14:00 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-14:00) Aşk Mantık İntikam 29 Nisan Cuma var mı, yok mu? Aşk Mantık İntikam neden yayınlanmadı, bitti mi?

Her Cuma akşamı Fox TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin 29 Nisan Cuma akşamı yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanıyor. 2021 yılının Haziran ayında yayın hayatına başlayan dizi bir yaz dizisiyken çok sevilmişti. Bunun ardından devam etme kararı alan dizi, bir sonraki dizi döneminde yeniden başlayarak kaldığı yerden devam etti. Bugünlerde ise 29 Nisan Cuma günü dizinin var olup olmadığı merak ediliyor. İşte detaylar...

Aşk Mantık İntikam 29 Nisan Cuma var mı, yok mu?

Aşk Mantık İntikam 29 Nisan Cuma var mı, yok mu?

Aşk Mantık İntikam dizisi geçen hafta ekranlara gelen 42. bölümüyle son kez ekranlardaki yerini aldı. 22 Nisan Cuma akşamı final veren dizinin bu hafta cuma günü var olup olmadığı ise merak edilen konular arasında yer aldı. Dizi geçen hafta Cuma günü final verdiğinden dolayı bu hafta Cuma günü yani 29 Nisan tarihinde ekranlarda yer almayacak.

Aşk Mantık İntikam bitti mi

Aşk Mantık İntikam neden yayınlanmadı, bitti mi?

2021 yılının Haziran ayında Fox TV ekranlarında yaz dizisi olarak hayatına başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi çok sevilmesinin ardından bir yaz dizisi olmaktan çıkıp yeni dizi sezonunda da yayınlanmaya devam etti. Sevilen dizinin reytinglerinin yüksek olmasına karşın hikayenin bitmesi üzerine 22 Nisan Cuma akşamı 42. bölümüyle ekranlara veda etti. Yani Aşk Mantık İntikam dizisi final verdi ve 29 Nisan Cuma ekranlarda olmamasının nedeni geçen hafta final vermesidir.

Aşk Mantık İntikam neden yok bitti mi

Aşk Mantık İntikam dizisi yerini Fox TV ekranlarının yeni dizisi olan İyilik adlı diziye bıraktı. Yeni dizisinin Aşk Mantık İntikam gibi ses getirip getirmeyeceği ise heyecanla bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal