Aşırı Hız Yaparken Köprüden Düşen Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti!

Eskişehir-Ankara yolunda yaşanan trafik kazasında refüje çarpıp 5 metreden düşen araçta 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

29.10.2021-16:34 - (Son Güncelleme: 29.10.2021-16:34)

2 köprü arasından düşen araçta 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı

Eskişehir-Ankara karayolunda yaşanan trafik kazasında, köprünün boşluklarından aşağı düşen arabada bulunan 4 kişiden biri hayatını kaybederken 3 kişi ağır yaralandı.

Feci kaza 29 Ekim gece saat 01.00 sularında Eskişehir-Ankara karayolu üzerinde oldu. Ankara'ya doğru giden 27 yaşındaki Sinan İri'nin kullandığı 26 ADM 615 plakalı araç, Fevzi Çakmak Mahallesi yakınlarında kaza yaptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Sinan İri ilk önce orta refüje çıktıktan sonra aydınlatma direğine çarparak yan döndü. Yan dönen araba iki köprünün arasından boşluğa düştü. 5 Metre yükseklikten Hatboyu-3 Caddesine düşen Sinan İri çarpma anında ön camdan dışarı fırlayarak hayatını kaybederken diğer 3 kişi ağır yaralandı.

EKİPLER KISA SÜREDE OLAY YERİNE GELDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan, Mustafa Salih Atasever (23), Elmas Atasever (24) ile Sinem Demirel'i  (23) kurtardı. 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaynaklar tarafından 3 kişinin durumlarının ağır ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

KOPAN LASTİK KARŞI ŞERİTTEN GELEN ARACA SAPLANDI

Orta refüje çarparak durabilen 26 ADM 615 plaklı araçtan fırlayan tekerlek karşı şeritten gelen Sefa Sezdi'nin kontrolünde olan 26 BU 688 plakalı arabaya ön kısmına saplandı. Yaptığı ani manevra ile son anda tekerleğin cama gelmesini önleyen Sefa Sezdi şu açıklamalarda bulundu; “Ben Bursa istikametine gidiyordum. Karşıdan gelen araçta Ankara yönüne gidiyordu. Sanırım kontrolünü kaybetti. Refüje doğru çıktı. Daha sonra elektrik direğine vurarak havalandığını gördüm. O esnada tozu dumana kattı. Öndeki iki lastiği fırladı. Lastiğin birisinin nereye gittiğini göremedim. Bir tanesi benim önüme sekti. Lastik camıma gelecekti son anda manevra yaparak kurtardım. Orta şeritte lastik altıma girdi. Ben daha sonra sağ şeride doğru çektim. Direk olay yerine koştum. Baktığımda yolda tüpler falan vardı. Baktığımda araba ortadaki boşluktan aşağıdaki yola uçmuştu. Ambulansı aradım. Yeri tarif ettim. Gelip yardımcı oldular. Ucuz atlattım. Altıma girmek yerine önümde sekip cama gelse bende canımdan olabilirdim.”

SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIMLARI HALA DURUYOR

Kazada hayatını kaybeden 27 yaşındaki Sinan İri'nin olaydan birkaç saat önce bir eğlence mekanından videolar içeren paylaşımlar yaptığı görüldü. Daha sonra da kaza yaptığı araçla hız yaptığı görüntüleri paylaşmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal