Asılsız Kavga Paylaşımı Yapan Şahıs Serbest Bırakıldı

Coronavirüs düzenlemesi kapsamında, taksiler plaka sonlarındaki rakama göre iş yapmaya başladı. Plakasının sonu tek olanlar gündüz, çift olanlar gece çalışmaya başladı. Konuyla ilgili olarak "Bağcılar'da 0 tek sayıdır çift sayıdır kavgası" şekline asılsız paylaşım yapan kişi serbest bırakıldı.

02.04.2020-10:43 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-11:40)

Geçtiğimiz günlerde coronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararda taksiler plakasına göre çalışmaya başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar göre taksi plakasının sonu tek olanlar gündüz, çift olanlar ise gece çalışmaya başlayacak. Bu gelişmenin ardından ortaya atılan asılsız paylaşım ise gündem oldu. Bir şahıs sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bağcılar’da bir taksi durağında ‘0 tek sayıdır çift sayıdır’ kavgası: 2 yaralı bir taksici gözaltında" şeklinde asılsız bir bilgi yer aldı. 

Bu paylaşımın ardından Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı. İnceleme sonucunda paylaşımın bilgisayara yazılımcısı Cehyun T. tarafından yapıldığı belirlendi. Şüpheli 24 saat içinde Çekmeköy'deki evine yakalanırken, şahıs hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme veya aşağılama suçu'ndan işlem yapıldı. Ceyhun T., dün öğle saatlerinde Bakırköy Adliyesine sevk edildi. Ceyhun T., ifadesinin ardından ise serbest bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal