Asgari ücretlinin bu sefer yüzü gülecek! Sürpriz 1 MAAŞ PROMOSYON ödemesi yapılacak

Asgari ücret zammı ve emekli maaşı zammından sonra müjdeli haber yine asgari ücretli çalışan vatandaşlara verildi. Eğer asgari ücretle çalışıyorsanız, sürpriz bir maaş promosyon ödemesi yapılacak!

09.03.2024-15:21 - (Son Güncelleme: 09.03.2024-15:21) Asgari ücretlinin bu sefer yüzü gülecek! Sürpriz 1 MAAŞ PROMOSYON ödemesi yapılacak

Memur ve emekli maaşı alan vatandaşlara bankalar tarafından tek tek promosyon ödemeleri yatırılmaya başlandı. Hal böyle olunca asgari ücretli çalışan vatandaşlar da promosyon ödemeleri ne zaman yatacak konusunda araştırmalara başladı. Tam bu noktada müjdeli haber verildi! Asgari ücretle çalışan vatandaşlar bir maaş ikramiye ödemesini kapatacaklar. Enflasyonla mücadele adı altında bir maaş ikramiye ödemesi için şimdiden nefesler tutuldu.

%49 zam ve ekstra bir maaş tutarında promosyon ödenecek 

Geçtiğimiz yılın sonunda asgari ücret tespit komisyonu toplanmıştı. Yapılan toplantı ardından 1 ocak 2024 tarihi itibariyle mevcut olan asgari ücrete %49 zam yapılarak 17.002 TL şeklinde ödeme yapılacağı paylaşıldı. 

Asgari ücretli çalışana promosyon

Asgari ücretle çalışan vatandaşlar peş peşe duyurulan zam ve promosyonu haberlerinden sonra bir maaş ikramiyelerini ne zaman alacaklarına dair araştırmalara başladı. İmzalar artık atıldı! Mart ayında tam tamına bir maaş ikramiye tadında promosyon ödemesi sağlanacak. Asgari ücretle çalışan vatandaşların bu sefer yüzleri gülecek. 

Bir maaş ikramiye ödemesi yapılacak

Asgari ücretle çalışan vatandaşlar promosyon ödemesi beklerken ilk açıklama İstanbul’da 250 çalışanı bulunan şirketten geldi. Şirket özel bir bankayla anlaşma sağlayarak promosyon sözleşmesine imzaları attı. Atılan imzalar doğrultusunda 250 çalışan 3 sene boyunca maaşlarını bu bankadan alma sözü verdikleri takdirde 15.000 TL nakit ödeme ve ek olarak 2.000 TL’de kredi kartı puanı hesaplarına yüklenecek. Toplamda 17.000 TL tutarında promosyon çalışanların olacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal