Asgari ücretli ve emekliye müjde! Şimdi başvuran herkese 20000 TL verilecek!

Enflasyonun yüksek olduğu bu son zamanlarda bir çok vatandaş kendisine kampanya aramaya başladı. Başvuranlara 20 bin TL'ye kadar nakit verilen kampanya için haberimizi okuyabilirsiniz...

17.05.2022-20:05 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-20:05) Asgari ücretli ve emekliye müjde! Şimdi başvuran herkese 20000 TL verilecek!

Asgari ücrete yapılan %50 zamdan sonra diğer gıda ürünlerine ve faturalara gelen zamlar bir çok vatandaşın belini büktü. Bu şartların yaşandığı ülkemizde bir çok vatandaş kendisine bir çıkış yolu aramaya başladı.

Asgari ücretle geçinmeye çalışan milyonlarca vatandaş için nakit ihtiyaçlarına bir nebze de olsa yardımcı olunması amacıyla ek bir ödeme yapılması kararlaştırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vermiş olduğu talimat doğrultusunda Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası para politikası Kurulu tarafından verilen faiz kararının %14 olarak açıklanmıştı fakat her ne kadar faiz oranı bu şekilde belirlense de özel bankalar biraz da olsun daha farklı hareket etmeye başladılar.

Bunun haricinde bulunan kamu bankları ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda vatandaşların parasal sıkıntılarına çözüm yolları bulmaya çalışıyorlar. Buna istinaden bir çok banka vatandaşların nakit ihtiyaçlarını dikkate alarak düşük faiz oranıyla kredi sunmaya hazırlanıyor.

Ziraat Bankası asgari ücretlilere 5000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası

Ziraat Bankası yönetim kurulu tarafından yapılan bir açıklamaya göre emekli vatandaşların nakit problemlerini gidermek amacıyla emekli vatandaşlara 5000 TL ihtiyaç kredisi faizsiz ve masrafsız bir şekilde 36 ay vade ile verilecek.

Türkiye Ekonomi Bankası da kampanya başlattı

Kamu bankalarını gören TEB'de aynı yöntem ile emekli vatandaşlara düşük faizle asgari ücretliyi sevindirecek 15 bin TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı. Maksimum 36 ay vade seçeneğiyle sunulacak krediler 1.87 faiz oranı ve 3 ay geri ödemesiz şekilde planlandı.

Vakıf Bankası 20.000 TL veriyor

Vakıf Bankası'ndan gelen resmi açıklamaya göre asgari ücretli vatandaşların fatura ödemeleri başta olmak üzere bir çok ihtiyaçlarının karşımaları için kendilerine 20.000 TL'lik ihtiyaç kredisi sunacak. Bu kampanyaya katılım yapmak isteyen asgari ücretli vatandaşların mobil uygulama üzerinden başvuru yapmaları gerekecek. 

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal