ASELSAN’ın Ürettiği Zafer 3700 Telsizi Kullanıma Hazır

Yerli ve milli imkanlarla ASELSAN tarafından geliştirilen kriptolu milli sayısal telsiz sistemi Zafer 3700’ün kullanımına başlandı.

11.12.2020-15:43 - (Son Güncelleme: 11.12.2020-15:43) ASELSAN’ın Ürettiği Zafer 3700 Telsizi Kullanıma Hazır

Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen teknojilerle dışa bağımlılığı azaltan Türkiye, polis kuvvetlerinin analog telsizlerin yerine sayısal telsiz sistemleri kullanılmaya başlanacak. Daha güvenli olan sistem için Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve ASELSAN arasında "Sayısal Haberleşme Şebekesi Projesi" sözleşmesi imzalanmıştı.

ASELSAN’ın geliştirdiği Sayısal Telsiz Sistemi tamamlanma aşamasına geldi. Afet ve acil durumlarında haberleşmenin kesintisiz sürmesi için daha verimli olan ve kriptolu güvenli haberleşme özelliği bulunan Zafer 3700 telsizleri Ankara ve İstanbul'da kullanıma hazır hale getirildi.

Kesintisiz ve güvenli haberleşme dışında cihazda veri sorgulama, araç ile personel konum tespiti, kısa mesaj gönderme, bireysel ve grup görüşmesi, genel ses çağrısı, tek tuşla acil yardım çağrısı, sistem alarm takibi, telsiz üzerinden telefon görüşmesi gibi özellikler var.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal