04.03.2022-09:44 (Son Güncelleme:04.03.2022-09:53)


1

Vefat eden yakınlarının sular altında kalmasını istemeyen ilçe sakinleri nakil başvurularında bulunmaya başladı. Bu nakil başvurularından biri de 2011 yılında eşi Mustafa Coşkun'u kaybeden Fatma Coşkun oldu.



2

Eşinin kabrinin yeni yerleşim yerine taşınmasını talep eden Fatma Coşkun gözyaşları içinde nakil işlemlerini takip etti. Fatma Coşkun'un talebi üzerine yapılan incelemeler sonrası Mustafa Coşkun'un mezarının nakil işlemleri gerçekleştirildi. Oğlu Nejdet Coşkun’la birlikte eşinin yeniden defnedilmesi işlemine katılan Fatma Coşkun cenazede zor anlar yaşadı.



3

"Bu acı tarifsiz" diyen Coşkun, "Ben acımı unutmuştum yeniden yaşadım. Kimse yakınının mezarını taşımasın, bırakın sular altında kalsın. Bu devlet tarafından yapılan bir iş olduğu için insan dayanıyor, yoksa dayanılacak gibi bir şey değil" diye konuştu.



4

Coşkun, "Mezarları açıp bir daha kemikleri toplayıp bir daha yeniden mezara koymak başka bir şey. Yeniden bir daha cenaze işlemleri gerçekleştirdik. Çok acı bir şey, bence kimse yakınının mezarına ellemesin" ifadelerini kullandı.



5

Nejdet Coşkun, "Babam 2011 yılında vefat etmişti. Babamı görmek yeniden nasip oldu ama bu şekilde olması acı oldu. Kimse babasını, yakınlarının mezarını çıkartmasın, suyun altında kalsın. Çok acı bir şey. Bu acının tarifi yok. İkinci kez yaşamam çok zor. Bugün ölmüş gibi yeniden aynı acıyı hissediyoruz. Allah kimseye vermesin" diye konuştu.



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR