Arslanbek Sultanbekov'dan Online Dombra

"Dombra" şarkısı ile ünlenen Kazakistanlı sanatçı Arslanbek Sultanbekov, yarın TSİ 21.00'de Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının YouTube kanalında canlı konser verecek.

21.03.2020-11:58 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-11:56) Arslanbek Sultanbekov'dan Online Dombra
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), coronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı ve karantina uygulanan ülkelerde bulunan Türk vatandaşları için internet üzerinden dijital moral konserleri vermeye devam ediyor.

Dünyanın dört bir yanında Türk vatandaşları bir yandan salgın hastalık nedeniyle evde dinlenirken, diğer yandan farklı aktivitelerle zaman geçiriyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve YTB, virüs nedeniyle evde vakit geçiren Türk vatandaşlarını dijital yolla dünyaca ünlü sanatçılarla buluşturuyor.

"Dünyadaki Türkler Evinizde" sloganıyla internet üzerinden yayınlanan konserlerin yarınki konuğu "Dombra" şarkısı ile ünlenen Kazakistanlı sanatçı Arslanbek Sultanbekov.

Sultanbekov online konserinde eserlerini geleneksel müzik aleti dombrayla seslendirecek. TSİ 21.00'de YTB'nin YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak konser, https://youtube.com/yurtdisiturkler linkinden takip edebilecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal