09.03.2024-16:36 (Son Güncelleme:09.03.2024-17:53)


1

Ünlü yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri' hakkında şoke eden bir paylaşım yaptı.



2

Çağlayan, dizide Azem karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan’ın kısık sesle konuşması nedeniyle söyleneni anlamadığını söyledi.



3

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Güvenç Kıraç gibi isimlerin yer aldığı 'İnci Taneleri' her bölümüyle büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.



4

Son olarak Armağan Çağlayan'ın eleştirisiyle adından söz ettiren dizide sular durulmuyor.



5

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Güvenç Kıraç gibi ünlü oyuncuların yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi her bölümüyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu yazdığı hem de yıllar sonra ekranlara dönüp başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor.



6

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çağlayan şu ifadeleri kullandı: "Yılmaz Erdoğan’ın konuşmasını bir tek ben anlamıyor olamam değil mi? Diğer herkesin ne konuştuğunu net anlıyorum? Aforizmaya şiire itirazım yok. Bence teknik bir sorun var. Söyleneni anlamadığım için içeriğe itirazım olamaz zaten! Sadece kısık bir ses duyuyorum!"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr