Arkadaşlık Teklifini Kabul Etmedi Üç Kurşunla Öldürüldü

Rehberlik öğretmeni Arife Nur Sarıoğlu arkadaşlık teklifini kabul etmediği cani tarafından öldürüldü.

20.05.2021-11:28 - (Son Güncelleme: 20.05.2021-11:48) Arkadaşlık Teklifini Kabul Etmedi Üç Kurşunla Öldürüldü

Kayseri'nin Talas ilçesinde Tolga T., arkadaşlık teklifini kabul etmeyen ve öğretmen olduğu öğrenilen 26 yaşındaki Arife Nur Sarıoğlu'nu okula giderken tabancayla öldürdü. Katil zanlısı daha sonra ise kendisine ateş ederek ağır yaralandı.

Kayseri'nin Talas ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi Karasu Caddesi üzerinde bir kadın daha katledildi. Özel bir eğitim kurumunda rehberlik öğretmeni olarak çalışan Arife Nur Sarıoğlu (26),evinden çıkıp okula gittiği sırada arkadaşlık teklifini kabul etmediği Tolga T. ile karşılaştı.

'GENÇ ÖĞRETMENE ATEŞ ETTİKTEN SONRA KENDİSİNE DE ATEŞ ETTİ'

ikili arasında kısa süre sonra çıkan tartışmanın ardından Tolga T., üzerinde bulunan tabanca ile genç öğretmene 3 el ateş etti. Daha sonra kendisine de bir el ateş eden Tolga T. de ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


Ağır yaralanan talihsiz öğretmen, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Cinayet zanlısı Tolga T. ise ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı.

Arife Nur Sarıoğlu’nun cenazesi, yapılan incelemenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen genç öğretmenin ailesi de üzüntüden siniz krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal