Arkadaşımın Aşkı film konusu ve oyuncuları

12 Temmuz 2019 yılında sinema salonlarında gösterime giren Arkadaşımın Aşkı filmi, romantik komedi tarzında karşımıza çıkıyor. Fransız yapımı film, ilk gösterime girdiği dönemlerde, büyük ilgi çekerken film eleştirmenleri ise yapımla ilgili olumlu yorumlar yapmıştır. İşte, Arkadaşımın Aşkı filmini konusu ve oyuncu kadrosu

30.06.2022-02:46 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-02:46) Arkadaşımın Aşkı film konusu ve oyuncuları

Yönetmenliğini Daniel Auteuil'in yaptığı Fransız romantik komedisi olan Arkadaşımın Aşkı filmi yılar sonra karşısına çıkan en yakın arkadaşının sevgilisinden etkilenen bir adamın eğlence dolu hikayesini beyazperdeye perdeye taşıyor. 2019 yılında gösterime giren filmin detayları ise yazımızın devamında..

Arkadaşımın Aşkı filminin konusu

Daniel 50’li yaşlarda olan bir editördür. Eşi Isabel bir lisede öğretmenlik yapmaktadır. Çiftin çok mutlu bir evlilik hayatı varken Daniel, yıllar sonra çok yakın arkadaşı olan Patrick ile tesadüf eseri karşılaşır. Bu buluşma iki eski arkadaşı çokı mutlu ederken arkadaşıyla yeniden bir araya gelmek isteyen Daniel, Patrick’i akşam yemeğine davet eder. Davete çok sevinen Patrick, yemeğe kız arkadaşıyla birlikte gelir.

Arkadaşımın Aşkı film konusu ve oyuncuları

Yakın arkadaşının 30’lu yaşlarındaki sevgilisini gördükten sonra nutku tutuklan Daniel kendisine hakim olamaz ve arkadaşının sevgilisi ile ilgili hayaller kurmaya başlar. O sırada kendisini çok iyi tanışan eşi Isabel ise olan bitenin farkına varmaya başlar. Daniel ise kendisini büyük bir maceranın içerisine atmıştır.

Arkadaşımın Aşkı filminin oyuncuları

Daniel Auteuil‘e Gerard Depardieu, Sandrine Kiberlain 

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal