Arka sokaklar Zeliş’in son hali gündeme bomba gibi düştü. Yüsra Geyik sütyensiz poz paylaştı

Arka Sokaklar dizisinin güzel oyuncusu Yüsra Geyik, son yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı. Hayat Bilgisi, Yabancı Damat, Afacanlar Kampı gibi pek çok yapımda yer alan güzel oyuncu güzelliğiyle herkesi büyüledi. Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı karakter ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik, adından sık sık söz ettiriyor.

06.07.2022-08:49 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-09:36) Arka sokaklar Zeliş’in son hali gündeme bomba gibi düştü. Yüsra Geyik sütyensiz poz paylaştı

Hem güzelliği hem de oyunculuğuyla çok konuşulan Yüsra Geyik, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.  Yaptığı paylaşımlarla dikkat çekerken güzelliği de takipçilerini hayran bırakıyor.

Yüsra Geyik sosyal medyayı salladı

Instagram hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Yüsra Geyik, adından söz ettirmeyi başarıyor. Cesur pozlarını takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu hem güzelliği hem de fiziğiyle takipçilerinden tam not aldı. Son yaptığı paylaşımdaki sütyensiz pozları sosyal medyayı salladı. Tatilde keyif yapan güzel oyuncu paylaşımlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Yüsra Geyik Sütyensiz Pozlar

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal