Arka Sokaklar sezon finali ne zaman? Arka sokaklar yeni sezonda devam edecek mi? Efsane dizinin sezon finali tarihi belli oldu

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden birisi olan Arka Sokaklar’ın sezon finali tarihi merak ediliyordu. Efsane dizinin sezon finali tarihi belli oldu. Peki Arka Sokaklar sezon finali ne zaman? Arka sokaklar yeni sezonda devam edecek mi? Soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

12.05.2022-10:06 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-10:06) Arka Sokaklar sezon finali ne zaman? Arka sokaklar yeni sezonda devam edecek mi? Efsane dizinin sezon finali tarihi belli oldu

Kanal D’de yayınlanan ve uzun bir zamandır yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar dizisi 16 sezonunun da sonuna geldi. Sezonlar boyunca yayınlanmaya devam etmesine rağmen halen milyonlarca kişinin beğeni ile takip ettiği Arka Sokaklar dizisinin sezon finali tarihi belli oldu.Peki Arka Sokaklar sezon finali ne zaman? Arka sokaklar yeni sezonda devam edecek mi?

Arka Sokaklar sezon finali ne zaman?

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaristliğini Ozan Yurdakul ile Sinan Yurdakul’un yaptığı ve Erler Film imzasını taşıyan Arka Sokaklar dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. Bu hafta 627. bölümü ekrana gelecek olan dizi, 17 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan 632. bölümüyle sezona ara verecek ve Eylül 2022 ayında izleyici ile buluşmaya devam edecek.

Arka Sokaklar sezon finali

Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Oya Okar gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 13 Mayıs 2022 Cuma günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal