Arka Sokaklar 475. bölüm Fragmanı Yayınlandı

Arka Sokaklar 475. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 30 Mart 2018 cuma akşamı yayınlanacak olan Arka Sokaklar dizisinin 475. bölümünde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Arka Sokaklar dizisinin 475. yeni bölüm fragmanı haberimizde...

28.03.2018-11:50 - (Son Güncelleme: 28.03.2018-11:34)

Kanal D'nin en uzun soluklu dizi unvanını elinde tutan Arka Sokaklar, yayınlanan son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin 475. yeni bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rıza ve ekip, rehin olarak tutulanları kurtarmak için deponun etrafını sarar. Volkan ve bir sivil polis motorlarına binip, gizlice motorcu gibi takip etmeye başlarlar.

İzzet mobilyacıdır ve herkes tarafından bilinen bir mağazası vardır. Kendilerini baş komiser ve komiser diye tanıtan Yalçın ve Naci tarafından aranır. İzzet'e çalışanlarının örgüt kapsamında arandığını söylerler. İzzet'i de örgüt üyesi olmakla suçlayıp büyük miktarda para isterler. İzzet’in akrabası Avukat Önder ve Savcı Arzu’dan yardım ister.

Rıza babanın ekibine, örgüt üyelerine yardım ve yataklık şüphesiyle farklı bir ihbar gelir. Ekip ihbarın geldiği seraya baskın düzenler. Seracı yaralı şekilde bulunur.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal